Αλέξανδρος Τσουβέλας: Συγκινεί με τη φιλανθρωπική του δράση

team
team
Το κοινωνικό του πρόσωπο έδειξε άλλη μία φορά ο Αλέξανδρος Τσουβέλας. Ο γνωστός κωμικός, ραδιοφωνικός παραγωγός και παρουσιαστής έδωσε μία μοναδική παράσταση στα Εκπαιδευτήρια Αυγουλέα – Λιναρδάτου για τα παιδιά του ιδρύματος «H Θεοτόκος», το οποίο παρέχει υπηρεσίες ειδικής εκπαίδευσης και θεραπείας σε παιδιά προσχολικής ηλικίας από 2,5- 5 ετών (πρώιμη παρέμβαση) και εφήβους από 14-20 ετών, με αναπτυξιακή ανωριμότητα, νοητικές αναπτυξιακές διαταραχές και διαταραχές του αυτιστικού φάσματος. Επίσης, παρέχει επαγγελματική κατάρτιση και εργασιακή αποκατάσταση σε ενήλικες νέους/ες από 20-35 ετών και υποστηρίζει το οικογενειακό περιβάλλον τους και παρεμβαίνει όταν είναι αναγκαίο.
Μπορεί να είναι εικόνα ‎1 άτομο και ‎κείμενο που λέει "‎CHRISTMA in SchOOL 2011 ΦΙΛΑΝΘΡΟΠΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ Stand-Up Comedy 17/12/21 ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΣΟΥΒΕΛΑΣ O Αλέξανδρος Τσουβέλας σε μία και μοναδική παράσταση Stand-Up Comedy για τους μαθητές του Λυκείου στο Θέατρο Πολιτών στο Περιστέρι. WWWWWWW ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΜΕΧΡΙ 8/12 ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ: Με έσοδα της παράστασης ενισχύουμε Ι.Π.a.Π. ΗΘΕΟΤΟΚΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ Rא ΑΥΓΟΥΛΕΑ ΛΙΝΑΡΔΑΤΟΥ ΑΠΟ TO 1949‎"‎‎
Ο Αλέξανδρος Τσουβέλας, όπως φαίνεται στη φωτογραφία παρακάτω, κατάφερε να συγκεντρώσει το ποσό των 2.000 ευρώ, τα οποία δώρισε μαζί με τον πρόεδρο του σχολείου «Εκπαιδευτήρια Αυγουλέα – Λιναρδάτου».
Μπορεί να είναι εικόνα 5 άτομα, άτομα που στέκονται και γραφείο
Αυτή, όμως, δεν είναι η πρώτη φορά που ο Τσουβέλας προχώρησε μία αξιέπαινη ενέργεια, αφού το καλοκαίρι (λίγο καιρό μετά το τρομακτικό περιστατικό με τον Κρίστιαν Έρικσεν στο Euro 2020) βοήθησε για την δωρεά απινιδωτή σε αθλητικό κέντρο στην περιοχή του, στα Άνω Λιόσια.
Μπορεί να είναι εικόνα ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα που στέκονται και εξωτερικοί χώροι
Το προηγούμενο διάστημα ο Αλέξανδρος Τσουβέλας είχε εξασφαλίσει συνολικά 100 μερίδες φαγητού (20 μερίδες κάθε Δευτέρα) για το ορφανοτροφείο Θηλέων της Λαμίας.
Μπορεί να είναι εικόνα φαγητό και κείμενο που λέει "konstantina_florou_ λεπ. to_pithari_makrakomi_ ορφανοτροφείου στα παιδιά του Γεύμα Λαμίας @alexandros από τον αγαπημένο tsouvelas TO ΠΙΘΑΡΙ Προσθήκη στην ιστορία σας > Αποσ τολή μηνύματος"

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *