Άγριες Μέλισσες: Πού στήθηκε η φυλακή της Κίτσου;

Τίνα Μεσσαροπούλου
Τίνα Μεσσαροπούλου

Άρχισαν χτες και πάλι τα γυρίσματα για το νέο κύκλο επεισοδίων της μεγάλης τηλεοπτικής επιτυχίας του ΑΝΤ1 “Άγριες Μέλισσες” και το youfly.com και ο Αλέξανδρος Κατσαρίδης σας αποκαλύπτει που στήθηκε η φυλακή κόλαση της Μαρίας Κίτσου, δηλαδή της Λενιώς.

O δεύτερος κύκλος της σειράς θα ξεκινήσει από εκεί που μας άφησε ο πρώτος όταν διεκόπη απότομα λόγω κορονοιού. Οπως έχει γίνει γνωστό η Λενιώ – Μαρία Κίτσου παίρνει πάνω της το φόνο του Σέργιου για να σώσει τις αδερφές της, δικάζεται, καταδικάζεται και οδηγείται στη φυλακή.

Οσο λοιπόν οι τηλεθεατές θα βλέπουν τις καταιγιστικές αυτές εξελίξεις, οι ηθοποιοί γυρίζουν τα επόμενα επεισόδια.

Σε αυτά η Λενιώ είναι πλέον στη φυλακή και περνάει, όπως έχει αποκαλύψει το youfly.com, πολύ δύσκολα, μια πραγματική κόλαση στα χέρια του δεσμοφύλακα που θα ερμηνεύσει ο ηθοποιός Τάσος Σωτηράκης. Kυρίως όμως λόγω του Διευθυντή των φυλακών που θα υποδυθεί ο Βασίλης Μπισμπίκης, η νέα μεγάλη είσοδος στη σειρά.

- Advertisement -

Που στήθηκε όμως η φυλακή της Κίτσου για τις Άγριες Μέλισσες;

Τα γυρίσματα για τα επεισόδια των φυλακών πραγματοποιούνται, σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες, στο Δρομοκαίτειο, όπου έχει στηθεί η φυλακή κόλαση της αγαπημένης τηλεοπτικής ηρωίδας του ΑΝΤ1.

Εκεί θα περάσει τα πάνδεινα μέχρι να γίνει ένα χρονικό άλμα και να την ξαναδούμε ελεύθερη και έτοιμη να πάρει πίσω τη ζωή της. Στη συνέχεια όμως εκτός από εχθρούς η Λενιώ θα αποκτήσει και φίλους.

Βασικότερη όλων μια ιδιαίτερη γυναίκα που θα ερμηνεύσει η Αλεξάνδρα Παντελάκη, η οποία θα δεθεί μαζί της και η μία θα βοηθήσει την άλλη μέσα στη δύσκολη αυτή συνθήκη.

Στον αντίποδα της ιστορίας της Λενιώς, θα παρακολουθήσουμε το ταξίδι της Δρόσως (Δανάης Μιχαλάκη) στα καταγώγια της Τρούμπας. Εκεί θα γνωρίσει και θα ερωτευτεί ένα μπουζουξή που θα ερμηνεύσει ο Αργύρης Πανταζάρας που έρχεται με φόρα από το Κόκκινο Ποτάμι του Μανούσου Μανουσάκη.

ΠΗΓΗ: youfly.com

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *