Αγριες Μέλισσες: Οι σεναριογράφοι υπογράφουν το φινάλε και σηματοδοτούν την αρχή του 3ου κύκλου

Τίνα Μεσσαροπούλου
Τίνα Μεσσαροπούλου
ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ

Με έναν δικό τους τρόπο ανακοίνωσαν οι σεναριογράφοι των Αγριων Μελισσών του ΑΝΤ1 το φινάλε του δεύτερου κύκλου αλλά και την συμφωνία για τρίτη σεζόν με το κανάλι του Αμαρουσίου.

Συγκεκριμένα, ο Πέτρος Καλκόβαλης και η Μελίνα Τσαμπάνη, σεναριακό δίδυμο αλλά και ζευγάρι στη ζωή, έκαναν μια ανάρτηση στο Facebook με την πρώτη σελίδα από το τελευταίο επεισόδιο του δεύτερου κύκλου που παρέδωσαν στο κανάλι και με την εξής λέζάντα: “Μόλις παραδόθηκε!… οι ετοιμασίες για την τρίτη σεζόν ξεκινούν με τις μέλισσές μας πιο άγριες από ποτέ!!”.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η αυλαία του β΄κύκλου θα πέσει στο επεισόδιο 276 όπως αναφέρει το χαρτί, με την αυλαία της σειράς να πέφτει λίγο πριν την έναρξη του Euro φέτος, όπως άλλωστε ήταν να συμβεί και πέρσι με τη μόνη διαφορά ότι λόγω κορωνοϊού, η κορυφαία αθλητική διοργάνωση δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ και οι “Αγριες Μέλισσες” τελείωσαν κανονικά. Καλεσμένος σήμερα στο “Πρωινό” ο σκηνοθέτης της σειράς Λευτέρης Χαρίτος έκανε αποκαλύψεις για το μεγάλο φινάλε αλλά και για την ημερομηνία που θα προβληθεί.

«Θα δικαιωθούν οι ήρωες και θα δικαιωθεί και ο τηλεθεατής. Υπάρχει τέλος στην ιστορία. Ό,τι ανοίξαμε από την αρχή, θα το κλείσουμε. Όλο το φινάλε κατά μία έννοια είναι γύρω από τον Δούκα, γιατί είναι και ο βασικός μας «κακός»…», σημείωσε ο Λευτέρης Χαρίτος για τις Άγριες Μέλισσες και το μεγάλο φινάλε που θα δούμε αρχές Ιουνίου.

- Advertisement -

Μάλιστα, με τη σημερινή ανάρτηση στα social media, οι δυο σεναριογράφοι ανακοινώνουν και επίσημα την συμφωνία για τον γ’ κύκλο με τον ΑΝΤ1 παρά το γεγονός ότι το κανάλι δεν έχει ακόμα αποστείλει δελτίο τύπου.

Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες του youfly.com, η επόμενη σεζόν των “Αγριων Μελισσών” θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, καθώς θα εστιάζει στην περίοδο της Δικτατορίας στην Ελλάδα. Θα διαθέτει έντονο πολιτικό και ιστορικό στοιχείο, με τους ήρωες να συμμετέχουν σε νέες και περίπλοκες καταστάσεις. Μάλιστα, στο καστ θα προστεθούν και νέα πρόσωπα, τα οποία θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη της υπόθεσης.

Αυτό επιβεβαίωσε και ο Λευτέρης Χαρίτος σήμερα στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1: «Θα μπούμε λίγο σε αυτή τη σκοτεινή πλευρά της ελληνικής ιστορίας, νομίζω σε δραματική σειρά δεν πρέπει να έχει ξαναγίνει αυτό στην Ελλάδα και σίγουρα δεν έχει γίνει σε μια σειρά με τέτοια αποδοχή. Νομίζω είναι μοναδική ευκαιρία να μιλήσουμε γι’ αυτά τα χρόνια, γιατί ο καθένας τα έχει στο μυαλό του με κάποιο τρόπο. Είναι σημαντικό να μιλήσουμε γι’ αυτή την εποχή σε αυτή τη σειρά σήμερα, το 2021», είπε για τον 3ο κύκλο στις Άγριες Μέλισσες. «Κάποιοι ρόλοι δεν θα συνεχιστούν, κάποιοι θα συνεχιστούν. Κάποια θανατικά θα συμβούν. Θα συνεχίσει πάντως αρκετό κομμάτι του βασικού καστ».

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *