Αγριες Μέλισσες: Η πρεμιέρα και ο νέος ρόλος που έρχεται να ταράξει τον γ’ κύκλο

Τίνα Μεσσαροπούλου
Τίνα Μεσσαροπούλου
ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ

Στον Γ’ κύκλο της σειράς «Άγριες Μέλισσες» που όλα δείχνουν ότι θα κάνουν πρεμιέρα την Κυριακή στις 26 Σεπτεμβρίου, ένας νέος ρόλος μπαίνει στη σειρά. Πρόκειται γτια τον Ακύλα Μεγαρίτη που ενσαρκώνει ο Αιμίλιος Χειλάκης.

Σύμφωνα με το σενάριο, ο Ακύλας Μεγαρίτης είναι εργολάβος, με ισχυρές  σχέσεις  με  την  κυβέρνηση  των συνταγματαρχών, και ιδρυτής της παρακρατικής οργάνωσης των Αβάντων.  Εστέτ,  καλλιεργημένος, γλυκομίλητος, ένας διπρόσωπος χαρακτήρας, αδίστακτος και εξουσιομανής. Λατρεύει το χρήμα και απολαμβάνει τη θέση και τη δύναμη που του προσφέρει το νέο καθεστώς.

Μαθαίνοντας για τον θάνατο του αδελφού του στο τέλος του Β’ κύκλου της σειράς έδωσε υπόσχεση στη μνήμη του να μην μείνει κανένας ατιμώρητος για τον θάνατό του.

- Advertisement -

Ο Ακύλας αποφυλακίζεται και είναι αποφασισμένος να κάνει τα πάντα για να τιμωρηθούν όσοι ευθύνονται για τον θάνατο του Αχιλλέα, αλλά και να πάρει την κοινωνική θέση που του αξίζει. Οι εξαιρετικές σχέσεις του με το νέο καθεστώς θα τον καταστήσουν ισχυρό παίχτη και θα τον βοηθήσουν να βάλει μπρος τα σχέδιά του…

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *