Άγγελος Μπράτης: «Κατάλαβα ότι δεν θα έρθουν σοβαρά μοντέλα στο GNTM»

team
team

Σε άλλο σημείο, ο Άγγελος Μπράτης είπε για τη συμμετοχή του στην κριτική επιτροπή του “GNTM”: “Την πρώτη χρονιά δεν κατάλαβα τι είχε συμβεί γιατί δεν έβγαινα από το σπίτι μου, είχα απαγορεύσει σε όλους να μου διαβάζουν τι γράφουν στο twitter, στο instagram διέγραφα όλα τα σχόλια. Δεν ήθελα να ακούσω τη γνώμη του καθενός, δεν ήμουν έτοιμος, τα περισσότερα σχόλια ήταν κομπλιμέντα, δεν τα διάβασα ποτέ”.

Ο ίδιος πρόσθεσε με πολύ χιούμορ για τη “θητεία του” στο “GNTM”: “Καλά έκανα και ήμουν αυστηρός την πρώτη χρονιά. Μετά ήμουν πιο ανθρώπινος, κατάλαβα ότι δεν θα έρθουν μοντέλα. Την πρώτη χρονιά λέω “κάτσε να είμαι αυστηρός μπας και έρθει καμιά σοβαρή”. Μετά κατάλαβα ότι δεν πρόκειται και λέω “ε, τι αγχώνεσαι δεν θα βρούμε top model εδώ μέσα”. Μου είπαν ότι θα γίνει χαμός, θα έρθουν όλες… “Τζάμπα ταλαιπωρήθηκα δηλαδή” τους είπα μετά. Το παίρνεις απόφαση βρε παιδί μου, δεν θα έρθει η Ζιζέλ”.

Έχει τηλεοπτικές προτάσεις; Ο Άγγελος Μπράτης απάντησε πάνω σε αυτό: “Είχα και έχω αρκετές, ένα “My Style Rocks” μου το πρότειναν”.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *