Αγγελική: Τελευταίο επεισόδιο απόψε για το 2020. Τι αλλάζει στη σειρά με τη νέα χρονιά;

Τίνα Μεσσαροπούλου
Τίνα Μεσσαροπούλου

Αυλαία κατεβάζει απόψε στις 21.00 η αγαπημένη σειρά “Αγγελική” του ΑLPHA. Το βράδυ θα προβληθεί το τελευταίο επεισόδιο για το 2020 με ένα ανατρεπτικό φινάλε για αυτόν τον πρώτο κύκλο επεισοδίων!

Η αγαπημένη σειρά θα επιστέψει τη νέα χρονιά στις 11 Ιανουαρίου, με καθημερινά μονόωρα επεισόδια, Δευτέρα έως Πέμπτη στις 22.00 το βράδυ.

Συγκεκριμένα, στο τελευταίο επεισόδιο για φέτος θα δείτε:

Ο Παύλος συναντάει τον Τολέγα που επιμένει πως η Μαργαρίτα γύρισε για να πάρει εκδίκηση, ενώ η Τζένη επιχειρεί να επανορθώσει για την ματαίωση της συμφωνίας με μία προσωπική συνάντηση με τον Σταυριανό. Παράλληλα, μία επίσκεψη του Αντώνη, φέρνει την Αθηνά αντιμέτωπη με τον φόβο της και της δείχνει ένα άλλο πρόσωπο του γιατρού που αλλάζει τις ισορροπίες στην σχέση τους. Ο Μιχάλης προσπαθεί να προσεγγίσει ξανά την Αγγελική και την πιέζει να αποκαλύψει το μυστικό της στον Στέφανο. Ο Παύλος ενοχλημένος από την φιλία της Σοφίας με την Τζένη, προσπαθεί να στρέψει τη μια γυναίκα εναντίον της άλλης. Η Κατερίνα ζητάει από τον Δημήτρη να αντιμετωπίσει την μητέρα του για την σχέση τους.

- Advertisement -

Σε μια έντονη ερωτική στιγμή, ο Δημήτρης φτάνει πολύ κοντά στο να πνίξει την Κατερίνα και εκείνη συνειδητοποιεί πόσο επικίνδυνος είναι.  Ο Παύλος στέλνει μια σειρά από προκλητικά μηνύματα στην Μαργαρίτα, αλλά η Αγγελική, που κρύβεται πίσω από το πληκτρολόγιο, καταφέρνει να του προκαλέσει μια έντονη ανησυχία. Ο Παύλος λέει στη Σοφία ότι δε θα πάνε στη γιορτή που γίνεται για τη μνήμη του πατέρα του και της αποκαλύπτει τον πραγματικό λόγο που δεν τον θέλει εκεί η Αθηνά. Η Αθηνά δέχεται ένα μήνυμα από τον γιατρό της και εκμυστηρεύεται στην Αγγελική πως μάλλον είναι κάτι παραπάνω από ιατρικό ενδιαφέρον. Ο Μιχάλης αρνείται να πάει στη γιορτή. Λίγο αργότερα θα μεθύσει και θα πάρει τη απόφαση να πει όλη την αλήθεια στον Στέφανο για τον βιασμό της Αγγελικής. Η Αγγελική θα προσπαθήσει να τον εμποδίσει, αλλά εκείνος θα καταφέρει να φτάσει στη γιορτή όπου είναι όλοι μαζεμένοι…

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *