Αγγελική – Νάντια Μπουλέ: “Η Τζένη εκδικείται τον Παύλο”

Τίνα Μεσσαροπούλου
Τίνα Μεσσαροπούλου
ΑΓΓΕΛΙΚΗ

Από τους ρόλους που αγαπάμε να μισούμε στην τηλεοπτική μας πραγματικότητα, η Τζένη της σειράς «Αγγελική» του Alpha, η κατά κόσμον Νάντια Μπουλέ, μίλησε σήμερα, Παρασκευή,  στην ραδιοφωνική εκπομπή του Μάκη Πουνέντη στον Λάμψη 92,3 για τον ρόλο της, την εγκυμοσύνη της αλλά και τις εξελίξεις της σειράς «Αγγελική». «Αρέσει πολύ η σειρά και έχει ωραίες εξελίξεις έως το τέλος» τονίζει.

Η Τζένη είναι  πρώτος βασικός ρόλος που αναλαμβάνει σε σειρά. Όπως είπε δέχεται πολλά μηνύματα στο twitter σε σχέση με τον ρόλο, έναν ρόλο που έχει ίντριγκα, ψέματα, απιστίες, εκβιασμούς,  αλλά στο τέλος οι αποστολείς τους διευκρινίζουν «για τη Τζένη τα λέμε , όχι για σένα». Πάντως … «κι εγώ, όταν διαβάζω τα σενάρια ή όταν παρακολουθώ τη σειρά κάποιες φορές λέω για τον ρόλο μου, «κορίτσι μου κάπου, έλεος!».

Ωστόσο δίνει και την άλλη πλευρά της Τζένης. «Η Τζένη έχει πολλές ευαίσθητες χορδές. Η σχέση της με τον πατέρα της, ο οποίος την εκμεταλλεύεται, είναι  προβληματική. Γι αυτό την τραβάνε άντρες που της κάνουν τον βίο αβίωτο. Πληγώθηκε πολύ βαθιά από τον Παύλο, γι αυτό αποφάσισε να του  την φέρει και να τον εκδικηθεί. Μετά από όσα έχει προσπαθήσει να κάνει για τη σχέση τους εκείνος, για  μία ακόμη φορά, της επιτέθηκε. Οπότε έχει αποφασίσει να συνεργαστεί με τον πατέρα της, εις βάρος των Αργυρών αλλά και του Παύλου».

Δεδομένου ότι η εγκυμοσύνη της έχει προχωρήσει και δεν κρύβεται… «θα μπει και  στο σενάριο. Η Τζένη είναι έγκυος. Τίνος είναι το παιδί; Δεν θα το προδώσω» λέει.

- Advertisement -

Αναφερόμενη στα γυρίσματα της σειράς  τονίζει ότι «απολαμβάνουμε τα γυρίσματα. Όλα ξεκινάνε από τους συμπρωταγωνιστές, με τους οποίους παίζεις μαζί, αλλά και από τους συνεργάτες, αυτούς που δημιουργούν τη σειρά». Εχει πολύ καλές σχέσεις με όλους, αλλά  πιο κοντά έχει έλθει  με τον  Γιώργο Χρυσοστόμου, τη Δήμητρα Σιγάλα και τον Ιωάννη Παπαζήση. Σίγουρα… «με  τον Ιωάννη Παπαζήση έχουμε δύσκολες σκηνές, απαιτητικά γυρίσματα. Να κλαις, να πέφτεις, να σηκώνεσαι, να τα φτιάχνεις, να τα χαλάς, έχει μια διαδικασία όλο αυτό, περνάει από μέσα σου. Οπότε χρειάζεσαι ως συμπρωταγωνιστή έναν άνθρωπο που  να ταιριάζετε, να υπάρχει χημεία, να είναι καλός συνάδελφος. Είμαι πολύ τυχερή σε αυτό».

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *