ΑΓΓΕΛΙΚΗ: Ι.Παπαζήσης (spoiler) «Ο Παύλος ανήκει στη Τζένη» (video)

Τίνα Μεσσαροπούλου
Τίνα Μεσσαροπούλου

Ο Παύλος Αργυρός  είναι σκληρός, ακραίος, βίαιος, είναι ο  ρόλος στη σειρά «Αγγελική» τον οποίο οι τηλεθεατές λατρεύουν να μισούνε. «Δεν έχω κανένα κοινό  στοιχείο με τον Παύλο. Ίσως , μόνο, την μεγάλη αγάπη που δείχνει στα παιδιά του… Νομίζω όμως ότι, εξαρχής, τον κατάλαβα» λέει ο  Ιωάννης Παπαζήσης,  ο Παύλος της  επιτυχημένης και πολύ αγαπημένης σειράς του Αlpha. Ο Ιωάννης Παπαζήσης ήταν προσκεκλημένος της Ναταλίας Γερμανού  και της κυριακάτικης παρέας  του «Καλύτερα δε γίνεται», όπου μίλησε για τον ήρωα που υποδύεται, τις εξελίξεις  στη σειρά «Αγγελική»,  ενώ έκανε και αποκαλύψεις σχετικά με το τι θα δούμε στη συνέχεια !

Στην πρώτη του συνάντηση με την παραγωγή της σειράς του ειπώθηκε: «Ο Παύλος είναι ένα  τεράστιο λαμόγιο. Δεν σκεφτήκαμε ποτέ κανέναν άλλο  ηθοποιό για τον ρόλο»! Αλλά και ο ίδιος ο Ιωάννης Παπαζήσης από την πλευρά του επιβεβαιώνει: «Από την αρχή σκεφτόμουν εμένα για τον ρόλο του Παύλου». Άλλωστε… «Μου αρέσουν οι κακοί ρόλοι. Ήθελα εξ αρχής, ο Παύλος,  να μην έχει δεύτερη σκέψη. Δεν μου αρέσουν οι κακοί με δεύτερο επίπεδο, που δικαιολογούνται. Μου αρέσουν οι κακοί».

Στα επόμενα επεισόδια βλέπουμε  τον Παύλο να ξανασμίγει με τη Σοφία (Δήμητρα Σιγάλα). Θα μείνουν  όμως μαζί , έως το τέλος; «Αποκλείεται. Δεν το πιστεύω. Τα βρίσκουν τώρα ως ζευγάρι, αλλά …πρώτα βγαίνει η ψυχή και μετά το χούι. Θεωρώ ότι ο Παύλος ανήκει στην Τζένη» απαντά ο Ι.Παπαζήσης, δίνοντας ένα spoiler. Ποια θεωρεί την πιο δίκαιη κατάληξη για τον ρόλο; «Να καταλήξει μόνος. Του αξίζει να τον περιθωριοποιήσουν.  Το δίκαιο για τον Παύλο  θα  ήταν να πάθει μεγάλο κακό».

Αξίζει να σημειωθεί ότι την Τρίτη 15 / 12 οι σεναριογράφοι της σειράς από τις 21:00 συνομιλούν live με τους τηλεθεατές στο twitter και αποκαλύπτουν τη συγκλονιστική συνέχεια. Απαντούν για όλα στο hashtag #aggeliki, μέσω του επίσημου account @ALPHA_TV.

- Advertisement -

Δείτε το απόσπασμα εδώ:

ΑΓΓΕΛΙΚΗ: Δείτε αύριο, Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου – Επεισόδια 55 & 56

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 55

Ο Δημήτρης αρνείται να πάει στο τμήμα και να περάσει απ’ τη διαδικασία αναγνώρισης για δεύτερη, o Βασίλης ωστόσο δεν του αφήνει επιλογή. Ο Τολέγας συναντιέται με τον Παύλο και του λέει ότι του στέλνει μηνύματα η Μαργαρίτα και ψάχνει εκδίκηση. Η Αθηνά δέχεται επίσκεψη από τον καινούργιο της γιατρό, Αντώνη Ιορδανίδη, ο δυναμικός χαρακτήρας και των δύο τους όμως τους οδηγεί σε σύγκρουση. Η Κατερίνα είναι έτοιμη να φύγει από το κτήμα των Ζάχων, ο Δημήτρης όμως τη σταματάει. Η Ελένη λέει όλη την αλήθεια στον Στέφανο για την σχέση της μητέρας της με τον Αργυρό. Ο Παύλος μπαίνει σε υποψίες όταν πετυχαίνει τυχαία τον Στέφανο με την Ελένη. Τέλος, ανακοινώνεται η απόφαση του δικαστηρίου για την εμπλοκή της Τζένης στην απάτη του πατέρα της.

 ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 56

Ο Παύλος παλεύει από την μία να κλείσει την συμφωνία με τον Σταυριανό για να διατηρήσει την θέση του στην επιχείρηση και από την άλλη να ξανακερδίσει την Σοφία και την θέση του στο σπίτι. Ο Στέφανος αποκαλύπτει στην Αθηνά τον μυστικό γάμο του με την Τζένη. Ο Μιχάλης φέρνει την Αγγελική αντιμέτωπη με τα αισθήματά της απέναντι στον Στέφανο και η σύγκρουσή τους επαναφέρει έναν παλιό δαίμονα του Μιχάλη. Ο Δημήτρης αποκαλύπτει στην Όλγα το αληθινό του πρόσωπο, δείχνοντάς της πως θα κάνει τα πάντα για να κρατήσει κοντά του την Κατερίνα.

*Στο ρόλο του Αντώνη Ιορδανίδη ο Αλμπέρτο Εσκενάζη

ΑΓΓΕΛΙΚΗ: Τρίτη 15 Δεκεμβρίου – Επεισόδια 57 & 58

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 57

Η Αθηνά, αν και καταρρακωμένη από την προδοσία των γιων της, αποφασίζει να δεχτεί τον γάμο του Στέφανου. Ο Δημήτρης απειλεί την Όλγα για να μείνει έξω από τη σχέση του με την Κατερίνα. Ο Μιχάλης πίνει στην ταβέρνα και επιστρέφει σπίτι μεθυσμένος όπου έρχεται αντιμέτωπος με την οικογένειά του. O Παύλος κάνει μια εκ βαθέων εξομολόγηση στη Σοφία και καταφέρνει να τη λυγίσει. Η Κατερίνα βρίσκεται με τον Δημήτρη στο ιατρείο του, όπου ανακαλύπτει ένα από τα μυστικά του. Η Αγγελική ψάχνει τον Μιχάλη στον κήπο, όταν βρίσκει τον Νικόλα στο χείλος της απόγνωσης.

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 58

Ο Δημήτρης βρίσκει δικαιολογία για τις φωτογραφίες που βρήκε η Κατερίνα στο ιατρείο του. Ο Νικόλας δείχνει αποφασισμένος να αυτοκτονήσει και η Αγγελική προσπαθεί να τον αποτρέψει. Η Ιωάννα προσπαθεί να πείσει την Σοφία ότι ήταν λάθος η απόφαση της να δεχτεί πίσω τον Παύλο. Ο Δημήτρης απαιτεί από την Αθηνά να βάλει φρένο στην έρευνα του αστυνόμου και την απειλεί για να το πετύχει. Η Τζένη θα συναντηθεί με την Αθηνά και θα καταλάβει ότι δεν είναι εύκολο να κερδίσει πάλι την εμπιστοσύνη της. Παράλληλα ο Στέφανος ευχαριστεί την Αγγελική γιατί είναι βέβαιος ότι εκείνη μεσολάβησε για να γίνει αυτή η συνάντηση. Ο αστυνόμος τελικά θα ηττηθεί από τον Δημήτρη;

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *