Αυτοί αναλαμβάνουν τον ανασχεδιασμό προγράμματος της ΕΡΤ

-

- Advertisment -.
- Advertisement -

Δύο γνώστες της τηλεοπτικής παραγωγής και της αγοράς αναλαμβάνουν τον προγραμματισμό της κρατικής τηλεόρασης. Με απόφαση του ΔΣ, στην Επιτροπή Προγράμματος και Ενημερωτικών Εκπομπών, η οποία θα εξετάζει και θα προτείνει στη διοίκηση νέες παραγωγές, τοποθετήθηκαν ο Νίνο Ελματζιόγλου, μέλος του ΔΣ της εταιρείας, και ο Γιώργος Σιούλας, διευθυντής προγράμματος. Τα άλλα μέλη της Επιτροπής είναι ο Φώτης Καφαράκης, η Λίνα Παπαδάκη, σύμβουλος του προέδρου Κωνσταντίνου Ζούλα, η Κέλλυ Αλχανάτη, σύμβουλος προγράμματος, η Αθηνά Βάρσου και η Αλίκη Θαλασσοχώρη.

Η Επιτροπή αυτή θα αξιολογεί και τα οικονομικά στοιχεία των προγραμμάτων που θα εισηγείται για εσωτερικές, εξωτερικές ή μεικτές παραγωγές της ΕΡΤ. Την ίδια ώρα, ως ειδική σύμβουλος ανέβηκε στο Ραδιομέγαρο η Ραχήλ Αλχανάτ, μετακλητή υπάλληλος με σύμβαση εξαρτημένης εργασίας, η οποία θα υπάγεται στην εντεταλμένη σύμβολου τηλεοπτικού προγράμματος Χρύσα Μασούρου, με ειδικότερο αντικείμενο την παροχή συμβουλών σχετικά με τον σχεδιασμό, την ανάπτυξη και την υλοποίηση παιδικών και ψυχαγωγικών προγραμμάτων. Επιπλέον, θα συμμετέχει στη δημιουργία προτάσεων στρατηγικής για τη φυσιογνωμία και τις ζώνες προγραμμάτων των καναλιών της ΕΡΤ.

- Advertisement -
- Advertisement -

Τελευταία άρθρα

Σταμάτης Γονίδης: “Θεωρώ ότι τα πνευματικά δικαιώματα ανά τον κόσμο είναι κάτι ιερό,που κακώς δεν αγγίζεται από καμία κυβέρνηση”

Ο Σταμάτης Γονίδης παραχώρησε συνέντευξη, με αφορμή την κρίση του κορονοϊού που πλήττει τον καλλιτεχνικό κλάδο, και μεταξύ άλλων...

Ο πιο αδύναμος κρίκος: Συνεχίζεται και του χρόνου

ΤΟ εισιτήριο για την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν πήρε ο «Πιο Αδύναμος κρίκος», με παρουσιαστή τον Τάσο Τρύφωνος. Η εκπομοπή...

Στο σπίτι… με τον Κωνσταντίνο Αργυρό αυτή την Παρασκευή

Άλλη μια μαγική βραδιά στο MEGA την Παρασκευή 29 Μαΐου στις 11 το βράδυ, αυτή τη φορά «Στο σπίτι...

Πέτα τη φριτέζα: Ποιος γνωστός ηθοποιός μπαίνει στα δυο επόμενα επεισόδια;

Ο Ζήσης Ρούμπος μπαίνει για δύο επεισόδια, την επόμενη εβδομάδα στη σειρά «Πέτα τη φριτέζα» του ΑΝΤ1 και φέρνει τα...
- Advertisement -
- Advertisement -

Μπορεί επίσης να σας αρέσειΣΧΕΤΙΚΑ
Συνιστάται σε εσάς