Αυτό είναι το συμβόλαιο του Κανάκη με τον ΣΚΑΪ!

Τίνα Μεσσαροπούλου
Τίνα Μεσσαροπούλου

Ο Αντώνης Κανάκης είναι το νέο απόκτημα του ΣΚΑΪ και το tinasmess.gr είναι σε θέση να γνωρίζει όλες τις λεπτομέρειες της περιβόητης συμφωνίας που μετράει πολλά μηδενικά ανάμεσα στον παρουσιαστή και τον σταθμό. Μάλιστα, οι κακές γλώσσες μιλάνε για συμβόλαιο που θυμίζει τις παλιές καλές εποχές της τηλεόρασης και που μόνο η Ελένη Μενεγάκη θα μπορούσε να υπογράψει. Τα μηδενικά δηλαδή είναι πολλά…

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, το συμβόλαιο είναι τριετές και υπογράφηκε πριν από τρεις μέρες στη Θεσσαλονίκη όπου για πολλοστή φορά ανέβηκαν τα στελέχη του σταθμού για να διευθετήσουν όλες τις τελευταίες λεπτομέρειες με τον Αντώνη Κανάκη. 

Μάλιστα, αυτό που έπαιξε κομβικό ρόλο στην απόφασή του να κλείσει με το κανάλι του Ν. Φαλήρου είναι το γεγονός ότι συμφώνησε να παρουσιάσει τόσο το “Ράδιο Αρβύλα” όσο και το “Βινύλιο”, μια εκπομπή που δεν είχε την ανταπόκριση που θα ήθελε το κανάλι, αλλά και ο ίδιος. 

Οσο για το πότε θα βγει στον αέρα ο Θεσσαλονικιός, αυτό θα συμβεί το Φεβρουάριο με την πρεμιέρα του “Survivor” κι αυτό γιατί το κανάλι θεωρεί ότι θα πρέπει τα δυνατά χαρτιά του σταθμού να ξεκινήσουν μαζί. 

- Advertisement -

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *