ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Αυτό είναι το πρόγραμμα που αντικαθιστά το “Πανόραμα”. Πότε θα προβληθεί το τελευταίο επεισόδιο;

Τίνα Μεσσαροπούλου
Τίνα Μεσσαροπούλου

Δεν έχουν περάσει πολλές ώρες από τη στιγμή που ανακοινώσαμε μέσα από το tinasmess.gr την αποκλειστική είδηση ότι το “Survivor Πανόραμα” κόβεται από τον ΣΚΑΪ (ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ Survivor Πανόραμα: O κύβος ερρίφθη. Η εκπομπή κόβεται!) και σας έχουμε την ημερομηνία αλλά και το πρόγραμμα που θα αντικαταστήσει την εκπομπή της Μπάγιας Αντωνοπούλου.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του tinasmess.gr, το τελευταίο επεισόδιο της εκπομπής θα μεταδοθεί την Παρασκευή που μας έρχεται 8 Μαρτίου, ενώ από Δευτέρα 12 του μήνα το κανάλι του Νέου Φαλήρου επιστρέφει δυναμικά με τουρκικές σειρές. Πιο συγκεκριμένα, εξασφάλισε τα δικαιώματα της σειράς Sen Anlat Karadeniz, η οποία προβάλλεται στη γείτονα χώρα με επιτυχία και στην Ελλάδα φέρνει η VICTORY.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ΣΚΑΪ έχοντας την ομάδα του MEGA θα ακολουθήσει τις ίδιες πρακτικές με το Μεγάλο Κανάλι, δίνοντας παράλληλα τα δικαιώματα της σειράς και σε κάποιο τηλεοπτικό περιδικό.

sen-anlat-karadeniz

- Advertisement -

Λίγα λόγια για τη σειρά:

Η σειρά έχει κεντρική ηρωίδα την Νεφές, που από τα 16 της χρόνια την έκλεισαν σε ένα σπίτι και την ανάγκασαν να παντρευτεί τον Βεντάτ. Μόνη της παρηγοριά ο 7χρονος γιος της, Γιγίτ. Η Νεφές προσπαθεί σε κάθε ευκαιρία να το σκάσει, παίρνοντας μαζί της τον γιο της. Ωστόσο κάθε φορά την πιάνουν, την κλειδώνουν ξανά μέσα στο σπίτι και υφίσταται εκ νέου βία. Κάθε προσπάθειά της να σωθεί αποτυγχάνει, μέχρι που συναντά τον Ταχίρ. Ο Ταχίρ, γνωστός και ως «Τρελός Ταχίρ», είναι γιος μιας συντηρητικής οικογένειας της Μαύρης Θάλασσας (Karadeniz). Είναι ένας ανυπότακτος, γενναίος, τολμηρός και ατρόμητος νέος, ο οποίος αντί να αναλάβει την διεύθυνση της οικογενειακής επιχείρησης άμμου, προτιμάει να είναι καπετάνιος στα πλοία που μεταφέρουν άμμο και να λαδώνει τα ράουλα στα πολύ ψηλά κατάρτια. Ο μόνος του καημός είναι η μητέρα του, η οποία θέλει να τον παντρέψει με την πιο «φρόνιμη» κοπέλα του χωριού.

Όταν όμως ο Ταχίρ έρχεται στην Κωνσταντινούπολη για να υπογράψει μια συμφωνία με την εταιρεία του Βεντάτ, η ζωή του αλλάζει οριστικά. Ο Βεντάτ καλεί την οικογένεια του Ταχίρ σε δείπνο. Ο  Ταχίρ ερωτεύεται με την πρώτη ματιά την Νεφές, αλλά νιώθοντας ενοχές, που κοιτάζει μια γυναίκα παντρεμένη με παιδί, τραβάει το βλέμμα του μέχρι που βλέπει σημάδια βίας στους εύθραυστους καρπούς της.

Ο Βεντάτ με το άρρωστο μυαλό του, παρεξηγεί τον Ταχίρ, ο οποίος τον ρωτά για τους μώλωπες στους καρπούς της γυναίκας του. Κατηγορεί την Νεφές, που έδειξε τους καρπούς της και ως τιμωρία τής σπάει τα δάχτυλα. Αυτό είναι πια το τέλος.

Η Νεφές αρπάζει την ευκαιρία και την στιγμή που ο σύζυγός της ασχολείται με τους επισκέπτες, παίρνει τον γιο της και το σκάει. Αυτή η απόδραση οδηγεί και τον Ταχίρ και την Νεφές σε ένα πολύ μεγάλο αδιέξοδο. Τι θα κάνει ο Tahir όταν θα βρει μητέρα και γιο στο πορτ – μπαγκάζ του αυτοκινήτου του; Τι θα κάνει ο Βεντάτ αν καταλάβει ότι η γυναίκα του το έσκασε με τον Ταχίρ;

Την σειρά σκηνοθετούν οι Osman Sınav, Emre Kabakuşak και ο Yusuf Ömer Sınav, το σενάριο γράφουν η Ayşe Ferda Eryılmaz και η Nehir Erdem και πρωταγωνιστούν οι Ulaş Tuna Astepe, İrem Helvacıoğlu, Mehmet Ali Nuroğlu, Sinan Tuzcu, Gözde Kansu και Öykü Gürman.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *