Άφησαν τα γυρίσματα και πήγαν για φαγητό!

Τίνα Μεσσαροπούλου
Τίνα Μεσσαροπούλου

Η παρέα της νέας σειράς του Epsilon TV «Για Πάντα Παιδιά», άφησε για λίγο τα καθημερινά γυρίσματα και ηθοποιοί και συντελεστές πέρασαν μια πολύ όμορφη βραδιά στο εστιατόριο «Ορίζοντες», στο Λυκαβηττό.

Σε μια άκρως καλοκαιρινή ατμόσφαιρα, οι ηθοποιοί απέδειξαν στην πράξη πως πραγματικά μένουν «Για Πάντα Παιδιά», αφού το γέλιο και τα πειράγματα δεν έλειψαν ούτε στιγμή.

Στο δείπνο που παρέθεσε η διοίκηση του σταθμού, παρευρέθηκαν οι συντελεστές της σειράς και της παραγωγής, οι σκηνοθέτες Βασίλης Κεχαγιάς και Βασίλης Καρφής, η σεναριογράφος της σειράς Κωνσταντίνα Γιαχαλή  με τον συνεργάτη της Σόλωνα Εσκενάζυ, ο παραγωγός κ. Κώστας Λαμπρόπουλος και φυσικά όλοι οι πρωταγωνιστές της σειράς, Έλενα Ασημακοπούλου, Τζένη Θεωνά, Λεωνίδας Καλφαγιάννης, Νίκος Πουρσανίδης, Αποστόλης Τότσικας με τους αγαπημένους τους, καθώς και η μικρή μας Αγάπη Πετρουλέα που έκλεψε τις καρδιές όλων.

- Advertisement -

Αξίζει να σημειωθεί ότι η νέα σειρά έρχεται με το νέο πρόγραμμα του EPSILON TV από Σεπτέμβριο και θα προβάλλεται δυο φορές την εβδομάδα.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *