ACTION 24 – Θα Φας Καλά: Καλεσμένη απόψε η Παρθένα Χοροζίδου

team
team

Απόψε το βράδυ, Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου στις 20:00, η γαστρονομική εκπομπή του ACTION 24 «ΘΑ ΦΑΣ ΚΑΛΑ», με τον μοναδικό Σωτήρη Καλυβάτση, επιστρέφει με ολόφρεσκο επεισόδιο γεμάτο αρώματα και παραδόσεις της Αιγύπτου αλλά και την αγαπημένη ηθοποιό Παρθένα Χοροζίδου.

 Αρχικά, ο Σωτήρης επισκέπτεται ένα εστιατόριο διαφορετικό από τα άλλα, μα γεμάτο ιστορία. Μαζί θα δούμε το εστιατόριο του Συνδέσμου Αιγυπτιωτών Ελλήνων και με τη σπουδαία γαστρονομική του παράδοση, μαθαίνουμε την ιστορία του ελληνισμού της Αιγύπτου.

 Αμέσως μετά, στην κουζίνα του «ΘΑ ΦΑΣ ΚΑΛΑ», ο Σωτήρης υποδέχεται τον βραβευμένο σεφ Αλέξανδρο Τσιοτίνη για να μαγειρέψουν γιουβαρλάκια αλλά με έναν διαφορετικό τρόπο. Τα λαχταριστά αυτά γιουβαρλάκια με κάστανα, ο Σωτήρης θα τα μοιραστεί με την φίλη και συνάδελφο Παρθένα Χοροζίδου σε μία συζήτηση για το φαγητό και την κωμωδία.

Αν η ζωή της ήταν φαγητό, ποιο θα ήταν; 

 Όλα αυτά και πολλά ακόμα, απόψε στις 20:00 το βράδυ αποκλειστικά στο ACTION 24.

 Μπορείτε να δείτε το τρέιλερ εδώ:

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!