ACTION 24 – O Μιχάλης Μπλέτσας έρχεται απόψε στο «ΕQ»

team
team

Απόψε τα μεσάνυχτα στην εκπομπή «EQ» του ACTION 24, η Έλενα Παπαβασιλείου υποδέχεται τον  διοικητή της Εθνικής Αρχής Κυβερνοασφάλειαςτου Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης και διακεκριμένο επιστήμονα, Μιχάλη Μπλέτσα.

Ο Μιχάλης Μπλέτσας, με 30 χρόνια εργασιακής εμπειρίας στις ΗΠΑ και συγκεκριμένα στο MIT Media Lab, μιλά με την Έλενα Παπαβασιλείου, για την ψηφιακή επανάσταση, τον ρόλο της Ελλάδας και τις προσπάθειες για οχύρωση των ψηφιακών μας υποδομών.

Ακόμα, συζητούν για την διακυβέρνηση Τραμπ, τον Ίλον Μασκ και τους κινδύνους για την Ευρώπη και τη χώρα μας.

Μέσα από την εκπομπή «EQ» που προβάλλεται κάθε Δευτέρα τα μεσάνυχτα μέσα από τη συχνότητα του ACTION24, η Έλενα Παπαβασιλείου με τη γνωστή της αμεσότητα και τη βαθιά της ευαισθησία, δίνει προτεραιότητα στην ουσία του διαλόγου αποφεύγοντας τις περιττές διακοπές. Αναδεικνύει έτσι τις ιστορίες των ανθρώπων που έχουν κάτι πραγματικά σημαντικό να πουν μέσα από τον γόνιμο διάλογο κατανόησης και αλληλοσεβασμού.

- Advertisement -


Μην χάσετε απόψε τα μεσάνυχτα το νέο επεισόδιο  της εκπομπής «ΕQ» με καλεσμένο τον εξαιρετικό επιστήμονα Μιχάλη Μπλέτσα!

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!