Απόψε το βράδυ, Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου στις 20:00 μέσα από τη συχνότητα του ACTION 24, ο Σωτήρης Καλυβάτσης και το «ΘA ΦΑΣ ΚΑΛΑ» μας ταξιδεύει για ακόμα μία φορά στη Θεσσαλονίκη και μας συστήνει το Τριζόνι, ένα από τα πιο διάσημα στέκια ψαροφαγίας της Χαλκιδικής το οποίο πλέον βρίσκουμε και στη Συμπρωτεύουσα.
Επιστρέφοντας στην κουζίνα του, ο πιο αγαπητός φούρναρης της Αθήνας, ο Στέφανος Λιβάνιος από το «Τρομερό Παιδί», μαθαίνει στον Σωτήρη την ιστορία, αλλά κυρίως το πώς φτιάχνεται ένα από τα πιο διάσημα γαλλικά πιάτα, η Κις Λορέν.
Μετά το μάθημα γαλλικής μαγειρικής, ο Σωτήρης υποδέχεται στο σπίτι του τη δημοσιογράφο και παρουσιάστρια του AΤTICA TV, Μάγκυ Δούση σε μία διαφορετική συζήτηση για το φαγητό, την πολιτική, αλλά κυρίως για το πώς συνδυάζονται αυτά τα δύο αντικείμενα.
Μπορείτε να δείτε το τρέιλερ εδώ: