Tο αντίο του Γιώργου Λιάγκα και ο γρίφος για το τηλεοπτικό του μέλλον [ΒΙΝΤΕΟ]

Ευάννα Ζουμπούρογλου
Ευάννα Ζουμπούρογλου

Η εκπομπή “Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα” στον ΣΚΑΪ, έριξε αυλαία σήμερα, κι όπως σας έχουμε ενημερώσει εδώ στο tinasmess δεν θα συνεχιστεί του χρόνου.

Ο Γιώργος Λιάγκας έχοντας στο πλευρό του όλη την ομάδα του αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές ενώ μεταξύ άλλων παραδέχτηκε ότι ήταν μια πολύ δύσκολη χρονιά “Η φετινή σεζόν ήταν μια δύσκολη χρονιά για μένα. Δε χρειάζεται ανάλυση. Αντιλαμβάνεστε όλοι τους λόγους. Φτάνει στο τέλος της με ένα χαμόγελο για μένα. Γιατί αυτή η χρονιά με έκανε πιο δυνατό από τις χρονιές που έκανα τις μεγαλύτερες επιτυχίες της ζωής μου. Φέτος αισθάνομαι πολύ πιο ώριμος και πολύ πιο δυνατός.”

Κι ενώ οι φήμες για το τηλεοπτικό του μέλλον δίνουν και παίρνουν εκείνος δεν θέλησε να πει και πολλά, κι όσα είπε έμοιαζαν με γρίφο, ωστόσο έδωσε υπόσχεση ότι σύντομα θα ανοίξει ένας νέος τηλεοπτικός κύκλος κι ότι είναι για καλό λόγο. Συγκεκριμένα είπε “Θα σας πω πως όταν κλείνουν οι κύκλοι, νομοτελειακά ανοίγουν άλλοι πιο σημαντικοί και πιο ενδιαφέροντες. Σας δίνω λοιπόν την υπόσχεσή μου και σας κοιτάω στα μάτια, ότι σύντομα που θα ανοίξει ένας καινούργιος τηλεοπτικός κύκλος για μένα, δε μπορώ να σας πω με ασφάλεια πότε και τι ακριβώς θα είναι. Θέλω να σας πω ότι θα είναι ένας πολύ σημαντικός κύκλος και ήδη υπάρχει πολύ σημαντικός λόγος και καλός λόγος. Είμαι από τους πολύ ευνοημένους που κάνουν τηλεόραση και το οφείλω σε εσάς. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ. Καλό καλοκαίρι, να είστε όλοι καλά”

- Advertisement -

Μετά την εκπομπή ο Γιώργος Λιάγκας δημοσίευσε μια φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram με όλη την ομάδα την οποία συνόδευσε με ένα λιτό μήνυμα “Ένας κύκλος κλείνει #mesimeriskai. Καλό καλοκαίρι σε όλους και ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς… τα λέμε😉”

https://www.instagram.com/p/CCLckX4AVVF/

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *