8 Λέξεις: Ποιο πρόσωπο εισβάλλει στη σειρά απόψε;

Τίνα Μεσσαροπούλου
Τίνα Μεσσαροπούλου
8 ΛΕΞΕΙΣ

Οι εξελίξεις στη συναρπαστική σειρά του ΣΚΑΪ, που καθημερινά κερδίζει όλο και περισσότερους τηλεθεατές, είναι καθηλωτικές. Οι σχέσεις των ηρώων δοκιμάζονται, οι ισορροπίες διαταράσσονται και νέα πρόσωπα εισβάλλουν στη σειρά και ανατρέπουν τα δεδομένα.

Ο Θεοχάρης Ιωαννίδης προστίθεται στο cast και από σήμερα, Δευτέρα 19 Οκτωβρίου, υποδύεται τον Αιμίλιο Φωκά. Είναι ο διευθυντής ειδήσεων στο νέο κανάλι που έχει δημιουργήσει ο Άκης Αρώνης (Γιώργος Παρτσαλάκης) και η οικογένειά του. Ο Αιμίλιος είναι ένας άνθρωπος πολύ φιλόδοξος, εργασιομανής, σκληρός συνεργάτης, ρεαλιστής αλλά ταυτόχρονα και διπλωμάτης. Είναι παντρεμένος με τη Μάγδα (Κρίστη Παπαδοπούλου)
που αγαπά αλλά μια σκιά από το παρελθόν τον βασανίζει και τον φέρνει στα όριά του. Όταν γνωρίσει την Ελισάβετ (Άννα Μπεζάν), που θα είναι η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του καναλιού, τίποτε πια δεν θα είναι το ίδιο…

Τι θα δούμε στα σημερινά επεισόδια:

Ο Οδυσσέας (Α. Γεωργίου) προσπαθεί να πείσει την Έρση (Ν. Κηρύκου) ότι δεν την απάτησε, αλλά εκείνη ανένδοτη, απαιτεί να προχωρήσουν με τη διαδικασία του διαζυγίου. Ο Οδυσσέας της ξεκαθαρίζει πως αν συνεχίσει έτσι, θα χάσει το δίκιο της και μετά δεν θα υπάρχει επιστροφή. Η Εύα (Θ. Ματίκα) και ο Σίμος (Α. Γκλέτσος) αγωνιούν με την εξαφάνιση της Ολυμπίας (T. Perie), ενώ ο Νικηφόρος (Α. Ανδρεόπουλος) κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να βοηθήσει την κατάσταση. Ο Μιλτιάδης (Κ. Νικολάου) και ο Έκτορας (Σ. Μιχαήλ) συγκρούονται σε κάθε ευκαιρία. Ο Έκτορας τον πιέζει να βάλει ένα τέλος στην υπόθεση με τον Φοίβο (Τ. Ντ’ Ερρίκο), αλλά ο Μιλτιάδης του ζητάει λίγο χρόνο ακόμα για να διασταυρώσει τα στοιχεία. Ο Φρίξος (Ν. Πολυδερόπουλος) επισκέπτεται πάλι τον Στέλιο στη φυλακή κι αυτή τη φορά μαθαίνει πολύ ενδιαφέρουσες πληροφορίες. Η Ιφιγένεια (Ι. Τζόλα) προτείνει στην Έρση να κάνει τον Οδυσσέα να ζηλέψει, αλλά εκείνη δεν έχει όρεξη για τέτοια κόλπα. Ο Μιχαήλ (Ι. Παπαματθαίου) ενδίδει στο πάθος του για τη Βικτώρια (Β. Παπαμιχαήλ), αλλά ένα τηλεφώνημα του Άκη ανατρέπει τις ισορροπίες.. Παράλληλα, η Ελισάβετ γνωρίζει τον Αιμίλιο Φωκά, τον διευθυντή ειδήσεων του καναλιού.

- Advertisement -

Ο Άκης γνωρίζει επιτέλους τον διευθυντή ειδήσεων του καναλιού, Αιμίλιο Φωκά και προσπαθεί από την αρχή να του δείξει ποιος είναι το αφεντικό σ’ αυτή την υπόθεση και χωρίς περιστροφές δηλώνει πως επιθυμεί το κανάλι να εξυπηρετεί τα επιχειρηματικά του συμφέροντα. Όμως κι ο Αιμίλιος από την πλευρά του δείχνει ότι δεν θα είναι εύκολος αντίπαλος σ’ αυτή την ιστορία. Στο μεταξύ, η Ολυμπία γυρίζει σπίτι και η επιστροφή της βάζει τέλος στην αγωνία του Σίμου και της Εύας, οι οποίοι όπως με έκπληξη ακούνε τη μικρή να τους λέει πως την είχαν απαγάγει. Δεν την πιστεύουν και για μια ακόμα φορά έρχονται σε σύγκρουση μαζί της. Παράλληλα, στην Κέρκυρα, ο Οδυσσέας με την Έρση εξακολουθούν να σκοτώνονται. Η Ιφιγένεια λέει στον Οδυσσέα, ότι η Έρση έχει ξεκινήσει ένα ειδύλλιο με κάποιον άντρα από το facebook και εκείνος γίνεται έξαλλος. Ο Άκης καλεί στο γραφείο του τον Μιχαήλ και του δηλώνει πως σκοπεύει να υποστηρίξει το κόμμα της Αναγέννησης στο
καινούργιο κανάλι του και τον καλεί στον γάμο του Δημήτρη (Σ. Φύτρος) με τη Βικτώρια. Ο Στηβ (Γ. Παράσχος) περιμένει την Εύα έξω από τη δουλειά της με σκοπό να την εκφοβίσει αλλά τα πράγματα παίρνουν μια διαφορετική και δραματική τροπή!

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *