8 Λέξεις: Ολα όσα θα συμβούν στην 2η σεζόν

Τίνα Μεσσαροπούλου
Τίνα Μεσσαροπούλου
Το ερωτικό, πολιτικό θρίλερ που υπογράφει ο Ανδρέας Γεωργίου,θα επιστρέψει στα τέλη Αυγούστου με πολλές ανατροπές, μυστικά, εξελίξεις και πάθη καθηλώνοντας για άλλη μια φορά το τελεοπτικό κοινό. Πρόκειται να συμβούν τα παρακάτω γεγονότα.
Παρά τις προειδοποιήσεις των κοντινών της ανθρώπων, του Σίμου και του Λουκά, η Σμαράγδα δεν μπορεί να κερδίσει τον εθισμό της στη χαρτοπαιξία. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα οι οικονομίες χρόνων να εξαφανίζονται και η ίδια να βρίσκεται στο χείλος της καταστροφής αφού δεν μπορεί πια να καλύψει τις υποχρεώσεις της και να πληρώσει τις μοδίστρες στο ατελιέ της.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Παναγιώτη Μουλόπουλου στο My TV, στα καινούργια επεισόδια που θα αρχίσουν να προβάλλονται από το πρώτο δεκαπενθήμερο του Σεπτεμβρίου, η Σμαράγδα αποφασίζει να ζητήσει δανεικά από τον Άκη Αρώνη. Ωστόσο, ο ισχυρός άντρας δεν διστάζει να προχωρήσει σε έναν σκληρό εκβιασμό. Συγκεκριμένα, της λέει σε έντονο τόνο ότι είναι διατεθειμένος να της δώσει δανεικά μόνο υπό έναν όρο. Να χωρίσει τον Σίμο και τα τον διώξει από το σπίτι!
Η Σμαράγδα, λοιπόν, δεν μπορεί να δεχτεί το γεγονός πως ο άντρας με τον οποίο διατηρούσε σχέση, και απέκτησε μαζί του ένα παιδί, της φέρεται με αυτό τον τρόπο. Στη συνέχεια, η γυναίκα διακόπτει κάθε συζήτηση μαζί του και απλά βλέπει να βυθίζεται όλο και περισσότερο στα χρέη της, ενώ, όπως όλα δείχνουν, πολύ σύντομα θα χάσει το ατελιέ της.
Αργότερα, ο Λουκάς, μη μπορώντας να βλέπει τη Σμαράγδα σε αυτή την κατάσταση, αποφασίζει να αναλάβει δράση. Σε πρώτη φάση πηγαίνει στον Μιλτιάδη και του ζητάει δανεικά προκειμένου να την βοηθήσει. Εκείνος, όμως, αρνείται να του δώσει θεωρώντας ότι εκμεταλλεύτηκε την κατάσταση της συζύγου του, της Κατερίνας, που έκανε άσκοπα αγορές.
Κι ενώ η κατρακύλα της Σμαράγδας συνεχίζεται, ο Άκης δεν χάνει ευκαιρία να τη μειώνει με κάθε τρόπο. Άραγε, ποια θα είναι η κατάληξη της γυναίκας; Θα καταφέρει να σωθεί έστω και την τελευταία στιγμή;
ΠΗΓΗ: MYTV

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *