«5Χ5»: Με δημοσκόπηση θα αποφασιστεί ο παρουσιαστής του τηλεπαιχνιδιού

team
team

Ανατροπή στο «5Χ5» του ΑΝΤ1, με το κανάλι, παρά τις φήμες των τελευταίων ημερών, να αποφασίζει τελικά τη συνέχιση του τηλεπαιχνιδιού και την επόμενη σεζόν.

Οι αρχικές σκέψεις στο κανάλι του Αμαρουσίου ήταν το παιχνίδι να σταματήσει να προβάλλεται για ένα διάστημα, «να ξεκουραστεί», όπως έλεγαν χαρακτηριστικά πρόσωπα του σταθμού, και να επανέλθει αργότερα στον τηλεοπτικό «αέρα». Όμως, τελικά αυτό δεν θα γίνει.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ΑΝΤ1 μέσα στις επόμενες μέρες θα στείλει πεντάλεπτα βίντεο από τα δοκιμαστικά σε εταιρεία έρευνας, ώστε ένα δείγμα ανθρώπων να διατυπώσει τη γνώμη του. Επί της ουσίας λοιπόν πρόκειται για δημοσκόπηση, που βέβαια δεν είναι απαραίτητο πως θα δώσει και το χρίσμα στον παρουσιαστή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα έξι επικρατέστερα πρόσωπα για το διάδοχο του Μάρκου Σεφερλή είναι οι: Γιώργος Λέντζας, Διονύσης Ατζαράκης, Νικόλας Ράπτης, Κατερίνα Ζαρίφη, Θάνος Κιούσης (σ.σ.: ο Τόνι Σφήνος χωρίς την καλλιτεχνική του περσόνα) και ο Κρατερός Κατσούλης.

- Advertisement -

Τα γυρίσματα του νέου κύκλου θα ξεκινήσουν μέσα στο καλοκαίρι, ενώ το πλατό θα στηθεί από την αρχή, σηματοδοτώντας τη νέα αρχή στο κλασικό τηλεπαιχνίδι.

Το «5Χ5» προβλήθηκε πρώτη φορά στην ελληνική τηλεόραση ως «Κόντρες», με παρουσιαστή τον Βλάσση Μπονάτσο, μέσα από τη συχνότητα του Mega, από το 1992 έως το 1994. Το παιχνίδι επανήλθε έπειτα από ένα διάλειμμα δύο ετών στο ίδιο κανάλι και από το 1996 έως το 2000 το παρουσίαζε ο Σπύρος Παπαδόπουλος με τον τίτλο «Κόντρα Πλακέ». Η τρίτη επαναφορά του «Family Feud» στην ελληνική τηλεόραση ήταν τη διετία 2014-2016, στον Alpha, με τίτλο «Άκου τι είπαν» και παρουσιαστή τον Χρήστο Φερεντίνο.

Ύστερα από ένα διάλειμμα, ο ΑΝΤ1 εξασφάλισε τα δικαιώματα του δημοφιλούς παγκοσμίως παιχνιδιού και το μετονόμασε σε «5Χ5» με παρουσιαστή τον Μάρκο Σεφερλή.

Πηγή: ON TIME

TAGGED: , ,
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *