Παντρεύτηκε εφοπλιστή, εξαφανίστηκε απ’ τα φώτα: Αγνώριστη στα 45 της η εντυπωσιακή Τζοάννα του «Κωνσταντίνου & Ελένης»

team
team

Τη Χρύσα Κοντογιώργου τη γνωρίσαμε ως μοντέλο στον Πρωινό Καφέ του ΑΝΤ1 το 1991 και ως κορίτσι του σόου «321» του ίδιου καναλιού, όμως λίγα χρόνια αργότερα μεταπήδησε στην υποκριτική έχοντας συμμετοχές σε πάνω από 10 σίριαλ, με αξέχαστη φυσικά να παραμένει η γκεστ εμφάνισή της στο Κωνσταντίνου και Ελένης.

Η ξανθιά καλλονή έπαιξε τον ρόλο της Τζοάνα, η οποία είχε μπει και αυτή στη λίστα με τις μοναδικές αγάπες του καρδιοκατακτητή Μάνθου Φουστάνου. Η Τζοάνα ήταν Αγγλίδα και παρότι ο ρόλος της ήταν μικρός, κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει το πέρασμά της από τη σειρά του Χάρη Ρώμα, παρότι αργότερα έφτασε να παίζει μέχρι και στο θέατρο.

Εικοσιτρία χρόνια μετά η Χρύσα Κοντογιώργου έχει εγκαταλείψει την υποκριτική και έχει κάνει οικογένεια, καθώς 11 χρόνια πριν παντρεύτηκε τον εφοπλιστή και πρόεδρο της Ένωσης Επιχειρήσεων Ναυτιλίας (ΕΕΝ), Απόστολο Βεντούρη. Αυτός ήταν ο δεύτερος γάμος για εκείνον, αφού υπήρξε για 20 χρόνια παντρεμένος, έχοντας αποκτήσει και 4 παιδιά.

Η εντυπωσιακή Χρύσα Κοντογιώργου άφησε για πάντα τον χώρο της τηλεόρασης, έχοντας κάνει τελευταία εμφάνιση στη μικρή οθόνη το 2008 στη σειρά Αληθινοί έρωτες: Η ιστορία της Μαρίας. Στα social media δεν είναι ιδιαιτέρως ενεργή γι’ αυτό και οι τελευταίες φωτογραφίες της είναι αναρτημένες χρόνια πριν.

- Advertisement -

Η ηθοποιός και μοντέλο έχει αλλάξει εντελώς την εξωτερική της εμφάνιση καθώς τα μακριά ξανθά μαλλιά της αντικαταστάθηκαν από ένα πολύ κοντό καρέ. Λίγο καιρό αργότερα έκοψε και άλλο τα μαλλιά της και στις πιο πρόσφατες φωτογραφίες της έχει αγορέ μαλλιά, στο ίδιο πάντα χρώμα.

Πηγή:dailymedia

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *