«DRAGONS’ DEN GREECE»: Απόψε το τελευταίο επεισόδιο για φέτος

team
team

1.027.000€! Αυτό είναι το ακριβές ποσό που έχει συμφωνηθεί συνολικά μέχρι σήμερα στο «DRAGONS’ DEN GREECE» από προσωπικά κεφάλαια των 5 Ελλήνων DRAGONS. Ο Χάρης Βαφειάς, ο Λέων Γιοχάη, ο Πολ Ευμορφίδης, η Λιλή Περγαντά και η Μαρία Χατζηστεφανή είναι όμως έτοιμοι να επενδύσουν περισσότερα χρήματα και στο 10ο και τελευταίο επεισόδιο που έρχεται σήμερα, Παρασκευή 7 Απριλίου, στις 21:45 στον ΑΝΤ1.

Νέοι και φιλόδοξοι επιχειρηματίες θα βρεθούν μπροστά στους Έλληνες επενδυτές και θα προσπαθήσουν να τους πείσουν με τις ιδέες αλλά και την προσωπικότητά τους να συνάψουν μια επικερδή συμφωνία μαζί τους. Το ερώτημα είναι ποιος θα καταφέρει να έρθει σε συμφωνία μαζί τους τώρα που ο πήχης ανέβει τόσο ψηλά και ποιος θα φύγει με άδεια χέρια;

ΟΣΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΑΥΡΙΟ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 7 ΑΠΡΙΛΙΟΥ, ΣΤΟ 10Ο ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΤΟΥ «DRAGONS’ DEN GREECE»

Με «όπλο» τη δική του προσθήκη πάνω σε ένα δημοφιλές προϊόν, ένας φιλόδοξος επιχειρηματίας έρχεται στο DRAGONS’ DEN με στόχο να αποδείξει πως δεν κυνηγάει απλώς χίμαιρες.

- Advertisement -

Παρότι ήταν πρόκληση να ισορροπήσει ανάμεσα σε δύο απαιτητικούς ρόλους, μια αξιόλογη μητέρα και επιχειρηματίας έρχεται στο «DRAGONS’ DEN GREECE» για να αποδείξει ότι τα κατάφερε, ενώ τα παιδιά της την παρακολουθούν από απόσταση αναπνοής.

Ένας επικοινωνιακός επιχειρηματίας, που είναι πολύ σίγουρος για τον εαυτό του, αλλά και για το προϊόν που έχει δημιουργήσει έρχεται μπροστά στους DRAGONS χωρίς να φαίνεται τόσο σίγουρος για το τι είναι διατεθειμένος να δώσει ως αντάλλαγμα προκειμένου να οδηγηθεί σε συμφωνία μαζί τους.

Το πάθος του να εξελιχθεί ως επαγγελματίας, φέρνει στο DRAGONS’ DEN έναν επιχειρηματία που θα χρειαστεί να επιστρατεύσει ό,τι μέσο διαθέτει για να χαλαρώσει τους επενδυτές και να φύγει με τουλάχιστον ένα «είμαι μέσα»!

Τα παραμύθια, όπως και τα επιχειρηματικά σχέδια, ζωντανεύουν στο DRAGONS’ DEN, και δύο κορίτσια που αγαπούν πολύ τα παραμύθια, αναζητούν DRAGON για να τις ακούσει, να τις εμπιστευτεί και να επενδύσει στη δημιουργικότητά τους. Θα τα καταφέρουν;

Ένας φιλόδοξος επιχειρηματίας έρχεται μπροστά στους Έλληνες επενδυτές στην πιο σημαντική στιγμή της επαγγελματικής του ζωής. Θα καταφέρει να τους το αποδείξει και να φύγει με συμφωνία μαζί τους;

Σήμερα, Παρασκευή 7 Απριλίου, στις 21:45 ο πρώτος κύκλος επενδύσεων του «DRAGONS’ DEN GREECE» κλείνει, όμως οι ανατροπές δεν έχουν τέλος!

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *