Όλοι οι πρωταγωνιστές γιορτάζουν την επιτυχημένη πορεία των σειρών του ΑΝΤ1!

Παναγιώτης Μουλόπουλος
Παναγιώτης Μουλόπουλος

Ένα ξεχωριστό πάρτι για να γιορτάσει την επιτυχημένη πορεία των τηλεοπτικών του σειρών την σεζόν 2018/2019 διοργάνωσε ο ΑΝΤ1 το βράδυ της Τετάρτης, 12 Δεκεμβρίου, στο Café- Restaurant του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή.

Όλοι οι δημιουργοί, οι πρωταγωνιστές και οι συντελεστές των αγαπημένων σειρών του ΑΝΤ1, «Γυναίκα Χωρίς Όνομα», «Η Επιστροφή», «Πέτα τη Φριτέζα», «Κάνε Γονείς να δεις Καλό» και «‘Εγκλημα και Πάθος» έδωσαν το παρόν και διασκέδασαν παρέα με τους εργαζόμενους του σταθμού κάνοντας ένα διάλειμμα από τα γυρίσματα.

Φέτος, ο ΑΝΤ1 προσφέρει μία ολοκληρωμένη τηλεοπτική πρόταση και στον τομέα της Μυθοπλασίας καλύπτοντας πλήρως τις ανάγκες των τηλεθεατών με ανανεωμένες προτάσεις που πρωταγωνιστούν τόσο στο δράμα όσο και την κωμωδία. Πρωτοπόρες ιδέες προσφέρουν μία αυθεντική τηλεοπτική εμπειρία με σκοπό την ποιότητα και την καινοτομία και έχουν καταφέρει από την πρώτη στιγμή να κερδίσουν την ψήφο εμπιστοσύνης του τηλεοπτικού κοινού.

Ο Chief Content Officer του ΑΝΤ1, κ. Τζώρτζης Ποφάντης, μιλώντας προς τους δημοσιογράφους τόνισε ότι «ο κόσμος έχει δείξει ότι αγκαλιάζει τις σειρές μας» και ανακοίνωσε πως με το ξεκίνημα της νέας χρονιάς μία καινούργια σειρά καταφτάνει στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1. Ταυτόχρονα ο κ. Ποφάντης μίλησε και για τα σχέδια του σταθμού για την επόμενη σεζόν. Ειδικότερα υπογράμμισε: «Σε επίπεδο μυθοπλασίας ετοιμάζουμε τη νέα σειρά “Μην Ψαρώνεις” με πρωταγωνιστές τους Θοδωρή Αθερίδη και Μαρία Λεκάκη. Έχουμε βάλει στα σκαριά και άλλες τέσσερις σειρές που αναπτύσσουμε για τον επόμενο χρόνο από τις οποίες θα επιλέξουμε δύο για να εντάξουμε από τον Σεπτέμβριο μόνιμα στο πρόγραμμά μας».

- Advertisement -

«Είμαστε Ένα» και συνεχίζουμε το τηλεοπτικό ταξίδι του ΑΝΤ1 και τη νέα χρονιά με νέες, καινοτόμες, αξιόπιστες και πλούσιες προτάσεις που αντλούν έμπνευση από την αληθινή ζωή.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *