Παπούτσια από τα… χεράκια σου

Βίκυ Ανδρή
Βίκυ Ανδρή

Kαι ποιος δεν έχει στην ντουλάπα του ένα ζευγάρι all staraκια; Σταθερή αξία και αγαπημένα για μικρούς και μεγάλους. Εχουν όμως παλιώσει και θέλετε ν’ ανανεώσετε; Σας έχουμε τη λύση. Για την ακρίβεια, λύσεις! Ομολογουμένως τα τρουκς είναι μια από τις πιο must τάσεις της σεζόν. Πάνε παντού, από αξεσουάρ μέχρι παπούτσια, ρούχα και προσθέτουν μια αίσθηση δυναμισμού και ροκ αίσθησης, που μας αρέσει πολύ.

Αφήστε, που μπορεί να σας δώσει τη λύση στην αιώνια γυναικεία ατάκα. Δεν έχω τίποτα να βάλω. Ακόμα κι αν η ντουλάπα είναι ξέχειλη ή η παπουτσοθήκη ασφυκτιά! Σας δίνουμε τη λύση κι εσείς βάλτε σε εφαρμογή τη δημιουργικότητά σας και τη φαντασία σας.

Θα χρειαστείτε: Κατσαβίδι, ένα σουβλί σαν κι αυτό που έχει ο τσακάρης (ένα αιχμηρό αντικείμενο) και τρουκς. Μπορείτε να τα προμηθευτείτε σε οποιοδήποτε κατάστημα με είδη ραπτικής ή και χόμπι.

Εκτέλεση: Πάρτε τα all starακια σας και με με τη βοήθεια της κιμωλίας σημαδέψτε τα σημεία που θέλετε να τοποθετήσετε τα τρουκς. Με τη βοήθεια του σουβλί ανοίξτε τρύπες στα σημεία που σημαδέψατε λίγο πριν. Περάστε σε κάθε τρύπα ένα τα τρουκς και με τη βοήθεια του κατσαβιδιού προσπαθήσετε να το σφίξετε καλά. Επαναλάβετε το ίδιο με όλα τα τρουκς, στα σημεία που θέλετε και Voila! To ανανεωμένο και πολύ trendy ζευγάρι παπουτσιών σας είναι έτοιμο!

- Advertisement -

2η λύση: Δώστε λάμψη. Σαν μια άλλη πριγκίπισσα μεταμορφώστε τα ταπεινά σας all star στα πιο glamorous… αθλητικά-γοβάκια που φορέσατε ποτέ! Γεμίστε τα με στρας, σατέν και πούλιες!

Σ’ αυτή την περίπτωση δεν χρειάζεστε εργαλεία. Αρκεί λίγη κόλλα δυνατή –ιδανική γι’ αυτή την περίπτωση είναι η κόλλα Ε6000- και ένα τσιμπιδάκι φρυδιών. Βάλτε μια γενναία ποσότητα κόλλας σ’ ένα πιατάκι. Πιάστε με το τσιμπιδάκι το κάθε στρασάκι και κολλήστε το στο παπούτσι. Ανανεώνετε την κόλλα σας συχνά γιατί μπορεί να στεγνώσει. Τοποθετήστε με τη μία άκρη του τσιμπιδιού το στρας και με το πίσω μέρος πιέστε το επάνω στο παπούτσι. Επιστρατεύστε την υπομονή σας και την επιμονή σας και το αποτέλεσμα θα σας ανταμείψει.

Αφήστε τη φαντασία σας να δημιουργήσει και πού ξέρετε ίσως γίνεται μια δεύτερη Chiara Ferragni, διάσημη blogger, η οποία ξεκίνησε συνεργασία με τη Converse μεταμορφώνοντας μέσα από την Chiara, με λεπτομέρειες από μαύρο glitter και το χαρακτηριστικό γαλάζιο μάτι-logo των προϊόντων της.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *