Ναταλία Γερμανού: Άρχισε προετοιμασίες για τη νέα εκπομπή στον ALPHA – Ποιος είναι ο πρώτος συνεργάτης της;

Παναγιώτης Μουλόπουλος
Παναγιώτης Μουλόπουλος
ΝΑΤΑΛΙΑ ΓΕΡΜΑΝΟΥ

Το τελευταίο διάστημα πολλά ακουγόντουσαν και ακόμα περισσότερα γραφόντουσαν για τα πρόσωπα που ανήκαν στο δυναμικό του epsilontv και ποια από αυτά θα παρέμεναν υπό το νέο καθεστώς. Εξαίρεση σ’ αυτή τη φημολογία δεν μπορούσε να αποτελεί η Ναταλία Γερμανού η οποία πριν μάθει την όποια απόφαση, είχε φροντίσει να κάνει επαφές με τα στελέχη άλλων καναλιών και να διασφαλίσει το μέλλον της.

Κάπως έτσι, λίγο πριν την ολοκλήρωση της πρωινής εκπομπής του Σαββατοκύριακου, “έσκασε” η ανακοίνωση από τον ALPHA που έκανε γνωστή την επιστροφή της στη ζώνη -και πάλι!- του Σαββατοκύριακου αλλά αυτή τη φορά σε άλλη ζώνη. Αν και από το κανάλι τηρούν σιγή ιχθύος για τη ζώνη μετάδοσης και το περιεχόμενο της εκπομπής, οι πρώτες πληροφορίες θέλουν να τοποθετείται στη μεσημεριανή ζώνη, ενώ αυτή την περίοδο αναζητούνται οι νέοι συνεργάτες της.

Ένας από τους νέους συνεργάτες της, λοιπόν, είναι ο δημοσιογράφος Κώστας Τσουρός ο οποίος μετά από δύο χρόνια στο “Πρω1νό” αποφάσισε να αλλάξει τηλεοπτική στέγη και να κάνει άλλα πράγματά. Μέχρι αυτή τη στιγμή, βέβαια, δεν έχει υπάρξει σχετική ανακοίνωση αλλά είναι σίγουρη η συνεργασία.

Τέλος, πριν από λίγες ημέρες, η αγαπημένη παρουσιάστρια έκανε την επίσημη φωτογράφιση της για τις ανάγκες του promotion από το νέο κανάλι. Αναμένουμε…

- Advertisement -

ΝΑΤΑΛΙΑ ΓΕΡΜΑΝΟΥ

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *