Η Ελεονώρα Μελέτη στον ALPHA! Τι θα παρουσιάσει;

Τίνα Μεσσαροπούλου
Τίνα Μεσσαροπούλου
Μελέτη

Η Ελεονώρα Μελέτη διανύει την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της, απολαμβάνοντας τον ρόλο της μητρότητας και ετοιμάζει το τηλεοπτικό comeback της μέσα από ένα κανάλι που την διεκδικούσε την τηλεοπτική σεζόν 2016-2017, αλλά εκείνη θέλησε να παρουσιάσει το «Survivor Πανόραμα». Μετά το άδοξο τέλος της συνεργασίας της, όμως, με τον ΣΚΑΪ και όσα ακολούθησαν, οι ιθύνοντες του ALPHA ξανά προσέγγισαν τη γνωστή δημοσιογράφο και παρουσιάστρια, με τις συζητήσεις να έχουν αίσιο τέλος και οι δύο πλευρές να δίνουν τα χέρια για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν. Μάλιστα, σε ανακοίνωση που εξέδωσε το κανάλι:
«Με ιδιαίτερη χαρά, ο ALPHA ανακοινώνει την ένταξη της Ελεονώρας Μελέτη στο δυναμικό του.
Πολύπλευρη και ταλαντούχα παρουσιάστρια, δημοσιογράφος με ιδιαίτερη ματιά, άνθρωπος με ισχυρή άποψη και θέση στα πράγματα, η Ελεονώρα Μελέτη επιστρέφει στη μικρή οθόνη για να κάνει αυτό που για εκείνη είναι… το κανονικό: την ανατροπή. Εκρηκτική, δυναμική, τολμηρή, η Ελεονώρα Μελέτη έρχεται στο νέο πρόγραμμα του ALPHA».
Οι πρώτες πληροφορίες θέλουν την Ελεονώρα Μελέτη να αναλαμβάνει την παρουσίαση ενός εναλλακτικού talk show στο οποίο οι καλεσμένοι δεν θα προέρχονται μόνο από την εγχώρια showbiz αλλά και πρόσωπα που έχουν απασχολήσει τα εγχώρια media.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *