Βασίλης Θωμόπουλος: Μετακομίζει στο epsilontv – Όλες οι λεπτομέρειες!

Τίνα Μεσσαροπούλου
Τίνα Μεσσαροπούλου

Ο σκηνοθέτης Βασίλης Θωμόπουλος έχει δώσει ουκ ολίγες φορές τις εξετάσεις του στα τηλεοπτικά πράγματά και τις έχει περάσει με επιτυχία. Ανάλογα έπραξε και τα τελευταία τέσσερα χρόνια που ανήκε στο δυναμικό του ΑΝΤ1 («Συμμαθητές», «Κάτι χωρισμένα παλικάρια»). Έπειτα από μία  δύσκολη χρονιά αποφάσισε να ενδώσει στο έντονο φλερτ άλλου καναλιού και δη του epsilontv…

Μετά από συζητήσεις επί συζητήσεων, λοιπόν, οι δύο πλευρές έδωσαν στα χέρια για να φέρουν στην ελληνική τηλεόραση την ερωτική κωμωδία «Chipe Libre» με προσωρινό –ελληνικό- τίτλο «Ελεύθερη σχέση». Για τη διασκευή του σεναρίου υποψήφιοι ήταν τρεις, μεταξύ αυτών, ο Γιώργος Φειδάς και ο Δημήτρης Αποστόλου με τον πρώτο να κερδίζει! Όσον αφορά τους ηθοποιούς που θα κρατήσουν τους ρόλους του πρωταγωνιστικού ζευγαριού αυτοί είναι οι Μάριος Αθανασίου & Δήμητρα Ματσούκα! Μάλιστα, η Δήμητρα Ματσούκα επιστρέφει έπειτα από πολύχρονη απουσία στην τηλεόραση και μετά από είκοσι χρόνια στην κωμωδία («Κάτι τρέχει με τους δίπλα»).

Αξίζει δε να σημειωθεί ότι την συγκεκριμένη σειρά είχαν βάλει στο… μάτι και οι ιθύνοντες του ΑΝΤ1, κατά τη διάρκεια της προηγούμενης σεζόν, και μάλιστα είχαν αναθέσει τη διασκευή του σεναρίου και τη σκηνοθεσία στον Θοδωρή Αθερίδη, όπως και τον πρωταγωνιστικό ρόλο, ενώ στο πλευρό του θα είχε τη σύντροφό του Σμαράγδα Καρύδη.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *