ΑΝΤ1: Δυνατή “Επιστροφή” στην ελληνική μυθοπλασία!

Παναγιώτης Μουλόπουλος
Παναγιώτης Μουλόπουλος

Την τηλεοπτική σεζόν 2018-’19 ο ΑΝΤ1 επενδύει σε σημαντικό βαθμό στην ελληνική μυθοπλασία και αυτό φαίνεται από τις προτάσεις που έχει ετοιμάσει αλλά και τους συντελεστές που έχουν αναλάβει να δώσουν σάρκα και οστά. Μία από αυτές τις προτάσεις, λοιπόν, είναι η κοινωνική σειρά μυστηρίου “Η επιστροφή” -βασίζεται στο “El regresso de Lucas”-, που κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου, στις 21.00.

Τη διασκευή σεναρίου υπογράφουν οι Μελίνα Τσαμπάνη, Νίκος Παπαδόπουλος, Νίκος Σταθόπουλος, Βίκυ Κουκούτση, Θωμάς Τσαμπάνης και τη σκηνοθεσία οι Αλέξανδρος Πανταζούδης, Σπύρος Μιχαλόπουλος, Αντώνης Σωτηρόπουλος, ενώ το πρωταγωνιστικό καστ απαρτίζεται από τους: Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, Αντώνη Καρυστινό, Αλέξανδρο Σταύρου, Λεωνίδα Κακούρη, Φωτεινή Τσακίρη, Παναγιώτη Μπουγιούρη, Γιώργο Κοσκορέλλο, Ευγενία Ξυγκόρου, Χρύσα Μιχαλοπούλου, Μιχάλη Συριόπουλο, Αλέξανδρο Δαβιλά, Κωνσταντίνο Μάνο, Μαίρη Μαυρομάτη, Κατερίνα Δημητρόγλου, Μαριέλα Δουμπού, Χρήστο Ζαχαριάδη, Αντριάννα Αντρέοβιτς, Χρήστο Αυλωνίτη, Κατερίνα Ταραμπάνκο, Βίκτωρα Πέτσα, Κων/νο Τσακίρογλου, Δημήτρη Φριτζελά. Ακόμη, στο καστ ανήκουν οι Γιώργος Σουξές, Ντίνα Μιχαηλίδου και ο Βασίλης Μίχας στο ρόλο του Μάνου. Ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος στο ρόλο του Νικήτα.

Εδώ και λίγες ώρες προβάλλεται το τρέιλερ της σειράς και έχει κεντρίσει το ιδιαίτερο ενδιαφέρον, καθώς είναι πολύ δυνατό!

https://www.facebook.com/ANT1TV/videos/2068032363510002/?hc_ref=ART-3Hc-mq5YPIuWOOhgm7ypKuHKR0SSOXTrPx1NQ2sLMzNUjSUk3D6Bmf0kMop_m2U&__xts__%5B0%5D=68.ARA0is2kS_t3B2oGLtQDnoa5Nk3aDYPUA_O9C1KstcTxbHgs20wcawTKpRmWCDtyuuRsKJZWDm1UqTpa8vOcqJFHNSerxIaDjni2ZUhv7Wv_SkK59No2vrafLdhoBh-crU7R0fakoiPpYoC5DQHmJjk6L4BnHGPSogYa2YkJkyaLYBjmx8Oavpk&__tn__=FC-R&fb_dtsg_ag=Adxrl9-jtosENjhTrUTu-a69X4VQmrk39vP0SESquQkmPw%3AAdy9RzlWjiE5Mg0ytF8FXNEo4SfC2zNKGBbSYNHiuOlycQ

- Advertisement -

Η ΙΣΤΟΡΙΑ
Πριν από 20 χρόνια μια οικογένεια έζησε το χειρότερο εφιάλτη κάθε γονιού. Ο Μάνος, ο 4χρονος γιος του Ορέστη (Αντώνης Καρυστινός) και της Έλενας (Άννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους), εξαφανίζεται κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, κατά τη διάρκεια μιας εκδρομής. Παρά τις απεγνωσμένες προσπάθειες της οικογένειας και της τοπικής κοινωνίας το αγοράκι αγνοείται.

Στα βασανιστικά χρόνια που ακολουθούν η Έλενα είναι η μόνη η οποία ελπίζει ότι ο γιος της θα βρεθεί και είναι ζωντανός. Κανείς άλλος στην οικογένεια δεν ελπίζει μαζί της. Η ίδια κλείνεται στον εαυτό της και παραμελεί τον άνδρα και τα παιδιά της που μεγαλώνουν με μοναδικό στήριγμα τον πατέρα τους, Ορέστη, που προσπαθεί να κρατήσει την οικογένεια ενωμένη.

Ξαφνικά, είκοσι χρόνια μετά, ένας νεαρός άντρας εμφανίζεται και ισχυρίζεται ότι είναι ο Μάνος, το παιδί που όλα αυτά τα χρόνια αναζητούσαν. Όλοι θα τον αμφισβητήσουν, όλοι εκτός από την μητέρα του, την Έλενα, η οποία είναι σίγουρη ότι οι προσευχές της εισακούστηκαν.

Η επιστροφή του Μάνου διχάζει την οικογένεια και ανοίγει τον ασκό του Αιόλου. Αναπάντητα ερωτήματα, «σκοτεινά» μυστικά που βγαίνουν στο φως, ένας έρωτας εξορισμού καταδικασμένος και μια χιονοστιβάδα αποκαλύψεων απειλεί να τους πνίξει όλους.

Είναι άραγε εκείνος; Τι πραγματικά συνέβη πριν από είκοσι χρόνια; Πού ήταν ο Μάνος;

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *