Άννα Μενενάκου: “Όταν ήρθε η πρόταση για την “Ελεύθερη σχέση”…”

Παναγιώτης Μουλόπουλος
Παναγιώτης Μουλόπουλος

Η Άννα Μενενάκου μετρά, σχεδόν, δέκα χρόνια παρουσίας στα καλλιτεχνικά πράγματά και ποτέ δεν της χαρίστηκε τίποτα. Ενώ θεατρικά βρίσκεται συνεχώς στα πράγματά, τηλεοπτικά έχουν έρθει έτσι τα πράγματα που γλιτώνει τις κακοτοπιές ή συμμετέχει σε σειρές που έχουν να της δώσουν κάτι.

Τη προηγούμενη σεζόν έκανε μια guest εμφάνιση -συγκεκριμένων επεισοδίων- στη κωμική σειρά “Κάτι χωρισμένα παλικάρια”, που είδαμε μέσα από τη συχνότητά του ΑΝΤ1. Η εν λόγω συνεργασία έδωσε την ευκαιρία σ’ εκείνη και τον σκηνοθέτη Βασίλη Θωμόπουλο να συνεχίσουν τη συνεργασία τους…

“Με τον σκηνοθέτη Βασίλη Θωμόπουλο προσπαθούσαμε να δουλέψουμε μαζί από όταν τελείωσα τη δραματική σχολή. Στην γκεστ συμμετοχή μου στα “Κάτι χωρισμένα παλικάρια” του ΑΝΤ1, περάσαμε ωραία, τώρα είμαστε μαζί στην παράσταση “Πανικός στο υπουργείο” και όταν ήρθε η πρόταση για τη νέα σειρά χάρηκα πολύ!”, δήλωσε στο περιοδικό MYtv.

Για την ώρα η ίδια δεν μπορεί να αποκαλύψει και πολλά. Η νέα σειρά αναμένεται να βγει στη μικρή οθόνη, μέσα από τη συχνότητα του epsilontv, στις 15 Οκτωβρίου.

- Advertisement -

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *