ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ποιο πρώην MEGAλο στέλεχος βρίσκεται κοντά στον… ALPHA;

Παναγιώτης Μουλόπουλος
Παναγιώτης Μουλόπουλος
ALPHA

Πριν από λίγο καιρό έσκασε σαν “βόμβα” η είδηση ότι η Διευθύντρια Προγράμματος του ALPHA Ιζαμπέλα Σασλόγλου υπέβαλε την παραίτηση της -σύμφωνα με την ανακοίνωση του καναλιού, γιατί η ίδια δηλώνει ότι ποτέ δεν παραιτήθηκε αλλά απολύθηκε!-, έγινε ακόμη μία απομάκρυνση υψηλόβαθμου στελέχους. Συγκεκριμένα, της Νατάσας Λεσιώτη η οποία είχε τη Διεύθυνση Ψυχαγωγίας -επί εποχής Σασλόγλου.

Και μπορεί εκ των έσω να διαδίδεται ότι “δεν έρχεται κανένας, συνεχίζουμε με τα στελέχη που έχουμε” αλλά η αλήθεια είναι διαφορετική. Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του tinasmess.gr, έχουν γίνει ήδη διερευνητικές επαφές με στελέχη της τηλεοπτικής αγοράς και για τις δύο θέσεις. Το ένα από αυτά, μάλιστα, προέρχεται από το MEGA.

Ο λόγος για την Έλενα Κατραβά, η οποία επί σειρά ετών κατείχε τη θέση της Διευθύντριας Ψυχαγωγικού Προγράμματος στο MEGA, και μετά τις άσχημες εξελίξεις είχε δεχτεί κρούσεις από διάφορα κανάλια. Ωστόσο, η ίδια προτίμησε να κρατήσει αποστάσεις ασφαλείας και να δει την εξέλιξη των πραγμάτων. Οι ίδιες πληροφορίες θέλουν τις δύο πλευρές να έχουν κάνει συζητήσεις, προκειμένου η Έλενα Κατραβά να αναλάβει τη Διεύθυνση Ψυχαγωγικού Προγράμματος του σταθμού, και οι καλά γνωρίζοντες δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο του “γάμου”.

Για να δούμε…

- Advertisement -

 

 

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *