ΟPEN: Ποιο ριάλιτι εξασφάλισε το κανάλι;

Τίνα Μεσσαροπούλου
Τίνα Μεσσαροπούλου
OPEN

Πόσο εύκολο είναι να βρεις το νυφικό των ονείρων σου; Ο γάμος είναι πολύ δύσκολη απόφαση και η επιλογή του νυφικού ακόμα δυσκολότερη!

Το πετυχημένο ριάλιτι που προβάλλεται στην Αμερική έρχεται από αύριο Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου και καθημερινά στις 15.30 στο OPEN.

Η εκπομπή συναντά γυναίκες από όλο τον κόσμο σε έναν από τους μεγαλύτερους οίκους νυφικών της Αμερικής, όπου αναζητούν το νυφικό των ονείρων τους. Μια αναζήτηση που μπορεί να ανεβάσει ορισμένες γυναίκες στον ουρανό, ενώ άλλες να τις ρίξει στα πατώματα. Όλα όμως θα αλλάξουν μόλις βρουν το ένα και μοναδικό νυφικό που θα τις κάνει να πουν το ναι!

- Advertisement -

Σύμμαχός τους στην αναζήτηση του ιδανικού νυφικού η Lori Allen, η ιδιοκτήτρια του γνωστού οίκου νυφικών, Bridal’s by Lori. Η Lori και οι συνεργάτες της έχουν να αντιμετωπίσουν όλη την πίεση και το άγχος που έχουν οι υποψήφιες νύφες προκειμένου να βρουν το ιδανικό νυφικό που θα τους ταιριάζει και που θα είναι και εντός του budget τους.

Στο Say Yes to the Dress θα δούμε ζευγάρια που θα μας συγκινήσουν με τις ιστορίες τους και με το πώς τελικά πήραν την μεγάλη απόφαση. Στο πρώτο επεισόδιο θα δούμε την ιστορία της Σαλίνα που παλιότερα συμμετείχε σε καλλιστεία αλλά τώρα είναι στον στρατό και θέλει να βρει το νυφικό των ονείρων της.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *