“Μην αρχίζεις τη μουρμούρα”: Τι θα δούμε στα πρώτα επεισόδια του 6ου κύκλου;

Παναγιώτης Μουλόπουλος
Παναγιώτης Μουλόπουλος

Η κωμική σειρά “Μην αρχίζεις τη μουρμούρα” αποτελεί ένα από τα δυνατά χαρτιά του ALPHA, σημειώνοντας μεγάλη επιτυχία, και γι’ αυτό συνεχίζει για έκτη τηλεοπτική σεζόν. Όπως είναι γνωστό στον φετινό κύκλο θα υπάρχει μία σημαντική αλλαγή: η Δάφνη Λαμπρόγιαννη είναι… εκτός σειράς, ενώ το κενό της θα καλύψει με ένα νέο και πολύ διαφορετικό ρόλο η Κλέλια Ρένεση.

Όπως σας είχαμε ενημερώσει, η πρεμιέρα προγραμματίζεται για την Τετάρτη 3 Οκτωβρίου, στις 21.00. Το tinasmess.gr σας αποκαλύπτει για πρώτη φορά τι θα δούμε στα δύο πρώτα επεισόδια. Συγκεκριμένα:
Ο Ηλίας, με τη βοήθεια της μητέρας του της Ελπινίκης (Ελένη Γερασιμίδου), ψάχνουν για σπίτι στον νέο τόπο διαμονής του, στον Πύργο. Το διαμέρισμα που βρίσκουν τα έχει όλα: κεντρική θέρμανση, λίγα κοινόχρηστα, και μια σπιτονοικοκυρά που, όπως φαίνεται, βλέπει τον Ηλία ως κάτι παραπάνω από έναν απλό νοικάρη… Μετά από την πρόταση γάμου, η Βέλη περιμένει τον Άγγελο να γυρίσει από τη Δανία και να επιμένει ακόμα να παντρευτούν. Όμως εκείνος επιστρέφει αλλαγμένος, χαλαρός και… με μουστάκι. Η Ξένια γίνεται διευθύντρια στο σχολείο, αλλά για κακή τύχη του Μπάμπη γίνεται διευθύντρια και στο σπίτι. Ο Μπάμπης όμως δεν τα σηκώνει αυτά. Η Βούλα κατηγορεί τον Μηνά πως δεν έχει φαντασία. Αυτό που «ζει» όμως εκείνος με τους δυο τους ήρωες βγαλμένους από ταινία του εξήντα, την διαψεύδει…

Στο δεύτερο επεισόδιο υπάρχουν πολλά guest: Ελένη Γερασιμίδου (Ελπινίκη), Κωνσταντίνα Λιναρδάτου (Σοφία), Ελισάβετ Κωνσταντινίδου (κα. Σοφία), Ερρίκος Λίτσης (κος Παναγιώτης). Όσο για το τι θα δούμε; Ο Παναγιώτης ζητά από το Μπάμπη το χέρι της μάνας του. Ποιός είδε τον Θεό και δεν τον φοβήθηκε! Μια ξαφνική αλλαγή αφήνει την Βέλη εκτός νηπιαγωγείου. Πλέον απελπισμένη ψάχνει για δουλειά και ο Άγγελος ψάχνει τρόπους να τη βοηθήσει… Ο Μηνάς έχει την αίσθηση πως κάποιος τον παρακολουθεί. Η Βούλα τον κοροϊδεύει μέχρι που ανακαλύπτει ένα drone που γυροφέρνει το σπίτι τους… Η σπιτονοικοκυρά του Ηλία, η Καίτη, έχει το συνήθειο να μπαινοβγαίνει στο σπίτι με την άνεσή της. Ο Ηλίας προσπαθεί να την κρατήσει μακριά, όμως η Καίτη έχει αποκτήσει έναν σύμμαχο: την Ελπινίκη.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *