Ελένη μόνη ψάχνει… άντρα για την εκπομπή της

Παναγιώτης Μουλόπουλος
Παναγιώτης Μουλόπουλος
ΕΛΕΝΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ

Δύο εβδομάδες απομένουν για την επιστροφή της Ελένης Μενεγάκη στο πλατό της εκπομπής αλλά απ’ ότι φαίνεται υπάρχουν ακόμα κάποιες εκκρεμότητες. Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του tinasmess.gr, η ωραία Ελένη ψάχνει ακόμα ένα πρόσωπο για την εκπομπή της και δη άντρα. Γι’ αυτό τον λόγο βλέπει κόσμο στο γραφείο της, στο οποίο βρίσκεται από την προηγούμενη Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου ενώ οι συνεργάτες της δουλεύουν ήδη από τις αρχές Σεπτεμβρίου.

Η ίδια έχει βάλει στο… μάτι κάποια πρόσωπα που της έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον και συνεχίζει τα κάστινγκ. Είναι θέμα ημερών να παρθούν οι τελικές αποφάσεις, αφού δεν θέλει να τρέχει μέχρι τελευταία στιγμή.

Σε αυτό το σημείο να σας θυμίσουμε ότι η παρουσιάστρια είχε κάνει τόσο στον αέρα -όσο και εκτός- της εκπομπής πρόταση στον Δημήτρη Ουγγαρέζο για να καθίσει δίπλα της. Οι δυο τους είχαν συζητήσει, αλλά εκείνος δεν μπορούσε να αποδεσμευτεί από τον ΑΝΤ1 λόγω του συμβολαίου του, οπότε και παρέμεινε εκεί, επιστρέφοντας στη πρωινή ζώνη, δίπλα στη Φαίη Σκορδά.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *