Γεωργίου – Νικολάου ετοιμάζουν δεύτερη σειρά!

Τίνα Μεσσαροπούλου
Τίνα Μεσσαροπούλου

Η σεναριογράφος Βάνα Δημητρίου, ο Ανδρέας Γεωργίου και ο Κούλλης Νικολάου παραμένουν στο δυναμικό του ALPHA και την τηλεοπτική σεζόν 2018-’19. Το ερωτικό– αστυνομικό θρίλερ «Τατουάζ» θα συνεχίσει με δεύτερο κύκλο επεισοδίων, ενώ αν και το συμβόλαιο μεταξύ των παραγωγών και του καναλιού προέβλεπε την παραγωγή δύο σειρών αποφασίστηκε να δώσουν την προσοχή τους στη παραπάνω σειρά που θα προβάλλεται, πλέον, τέσσερις φορές την εβδομάδα.

Δεν ισχύει το ίδιο, όμως, και για τον ALPHA Κύπρου όπου έκαναν πρόταση στον Ανδρέα Γεωργίου και τον Κούλλη Νικολάου, ως παραγωγοί της Make It Productions, να εξασφαλίσουν τα δικαιώματά της ισραηλινής σειράς «La Famiglia». Πρόσφατα, λοιπόν, οι δυο τους μαζί με τον Γενικό Διευθυντή του ALPHA Κύπρου κ. Πέτρου Πέτρου, τον Διευθυντή Παραγωγών του ALPHA Κύπρου Αντρέα Βασιλείου βρέθηκαν στο Ισραήλ και έκαναν το «χρυσό» deal, κλείνοντας συμφωνία για 80 επεισόδια. Σε αυτό το σημείο αξίζει να σημειωθεί ότι την προσαρμογή της σειράς στα κυπριακά δεδομένα θα αναλάβουν άλλοι συντελεστές…

Η  κωμωδία «La Famiglia» καταγράφει τη ζωή μιας απόλυτα φυσιολογικής οικογένειας η οποία ζει στην εποχή των απανωτών διαζυγίων προσπαθώντας να ισορροπήσει τη σχέση της με επισκέψεις σε σύμβουλο γάμου. Οι αυτοτελείς συμβουλευτικές συνεδρίες, καθορίζουν την πορεία της σειράς μέσα από ξεκαρδιστικές σκηνές αλλά και τις κωμικοτραγικές καταστάσεις του κάθε χαρακτήρα.

Αναφερόμενος στη συμφωνία ο Γενικός Διευθυντής του ALPHA Κύπρου κ. Πέτρος Πέτρου, δήλωσε «Το φορμάτ La Famiglia αποτελεί ένα ιδανικό πρόγραμμα που θα συμπληρώσει το πρόγραμμα του ALPHA Κύπρου. Η ομάδα μας είναι ήδη πολύ ενθουσιασμένη. Η ουσία όμως, είναι η έναρξη μιας σημαντικής συνεργασίας μεταξύ της Alpha και της Armoza». Από πλευράς του ο Επικεφαλής των τηλεοπτικών παραγωγών του ALPHA Κύπρου κ. Αντρέας Βασιλείου είπε: «Η κωμική σειρά «La Famiglia» θα αποτελέσει ένα σημαντικό πλεονέκτημα για το Πρόγραμμα του ALPHA Κύπρου, όχι μόνο ως ένα sitcom υψηλής ποιότητας το οποίο είμαστε σίγουροι ότι θα αγαπηθεί από τον τηλεθεατή, αλλά παράλληλα θα αποτελέσει την απαρχή μιας συνεργασίας σε επίπεδο παραγωγής μεταξύ Κύπρου και Ισραήλ». Τέλος ο Avi Armoza, CEO της Armoza Formats, είπε: «Η σειρά La Famiglia είναι η ιδανική κωμωδία οικογενειακής προβολής, της οποίας η επιτυχία αποκτά διεθνή εμβέλεια. Είμαστε ενθουσιασμένοι που το βλέπουμε να πετυχαίνει σε Ευρωπαϊκές χώρες. Επιπλέον προσβλέπουμε σε περεταίρω συνεργασία για ακόμη περισσότερες προσαρμογές σε άλλα format με τον ALPHA Κύπρου».

- Advertisement -

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *