ΑΝΤ1: Πότε ξεκινάει το νέο πρόγραμμα και οι ριζικές αλλαγές – Νέα ώρα (και) για το κεντρικό δελτίο ειδήσεων!

Παναγιώτης Μουλόπουλος
Παναγιώτης Μουλόπουλος
ΑΝΤ1

Λίγες μέρες μόνο μας χωρίζουν από την επίσημη έναρξη της τηλεοπτικής σεζόν 2018-’19, που ΑΝΤ1, ALPHA, STAR και ΣΚΑΪ ρίχνουν στη μάχη της τηλεθέασης πολλά από τα δυνατά χαρτιά τους. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον, όμως, παρουσιάζει το νέο πρόγραμμα του ΑΝΤ1 από την έννοια ότι τίποτα δεν είναι ίδιο με πέρσι, ενώ τα διευθυντικά στελέχη αναδιαρθρώνουν τις ζώνες τους, προκειμένου να κερδίσουν το χαμένο έδαφος της προηγούμενης σεζόν.

Σύμφωνα, λοιπόν, με το επίσημο πρόγραμμα του σταθμού, ο Γιώργος Παπαδάκης με την μακροβιότερη ενημερωτική εκπομπή “Καλημέρα Ελλάδα” κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου μία ώρα νωρίτερα από ότι μας είχε συνηθίσει και δη στις 06.00. Αμέσως μετά ακολουθεί η Φαίη Σκορδά με το ριζικά ανανεωμένο “Το Πρωινό”, ενώ η Ζέτα Μακρυπούλια παραμένει στις 15.00 παίζοντας “Ρουκ Ζουκ”.

Από εκεί και πέρα ξεκινά το σαφάρι των αλλαγών. Συγκεκριμένα, η Μαρία Μπεκατώρου θα παίζει “Still Standing”, στις 17.30,  και εν συνεχεία, στις 18.30, θα δίνει τη σκυτάλη στη νέα καθημερινή δραματική σειρά “Γυναίκα χωρίς όνομα” με πρωταγωνίστριες τη Μαριάννα Τουμασάτου και τη Ντόρα Μακρυγιάννη. Στις 19.30 θα μεταδίδεται, πλέον, το κεντρικό δελτίο ειδήσεων με τον Νίκο Χατζηνικολάου και στις 20.30 η σχολαστική εκπομπή “Κοινή λογική”. Στις 21.00 θα μεταδίδεται η έτερη καθημερινή δραματική σειρά με στοιχεία θρίλερ “Η επιστροφή”, ενώ μέχρι και το τέλος της εβδομάδας, στις 22.00, θα βλέπουμε “Το ταίρι ξέρει”.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *